Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Morbid Angel
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rockefeller, Oslo, 6. mai] Amerikanske Morbid Angel er ett av få death metal-band som har kommet innom Norge ved jevne mellomrom siden tidlig 90-tall. Tidligere frontfigur David Vincent er ute av bildet, og den like så massive Steve Tucker er deres nye mann. Og her hadde ikke kvaliteten sunket ett sekund, men ondheten er kanskje ikke like tilstede lenger. 7/10Jeg satte alltid Morbid Angel i samme bås som bad-guys Deicide, da satanisme og anti-religion alltid var i fokus tekstmessig. Men det ser ut som om ting har forandret seg med årene. Pentagrammer pryder selvfølgelig fremdeles diverse t-skjorter, og tekstene er de samme, men i det hele er dette veldig lite skremmende. Man har kanskje fått et nogenlunde normalisert forhold til dette med ekstrem metall, og blackmetallen har kanskje også tatt over den såkalte/påtatte lyriske og visuelle ondskapen. Men fett låter det, det kan ingen ta ifra Morbid Angel.


Det var bra oppmøte på Rockefeller for en sur søndag å være. Man kan tenke seg rundt 6-700 mennesker, noe jeg aldri ville tro Morbid Angel skulle klare. Dette kan som sagt ha med det faktum at Morbid Angel aldri skuffer fansen; de gir fremdeles ut bra plater, har alltid Norge på turné-skjemaet, og når de først står på norske scene blåser de oss bort.

Det ble spilt mye nytt denne kvelden. Spesielt fra den nyeste utgivelsen "Gateways To Annihilation", gitt ut på gode gamle Earache. Men vi fikk også slagere som "Rapture", overbevisende fremført. Lyden var sterk hele veien, og det aller meste i denne massen av lyd kom klart frem. Spillegenskapene har heller ikke blitt svekket med årene, så bandet sto virkelig til bestått.

Men det morsomste var å observere alle de gamle deathmetal-fansene som med tiden har streitet seg opp. Noen hadde dratt frem en gammel Morbid Angel-longsleeve fra nederst i skuffen, og tatt den på seg for denne ene anledningen. Misforstå meg rett, det var mange meter hår her ikveld, men da altså også en sjokkerende mengde 9-4 mennesker som fremdeles i ny og ne slår på en skive med lynkjappe basstrommer, popmpøse soloer og en smak av djevelen.

Mer metal;
*The Haunted-intervju
*The Haunted - Made Me Do It
*Megadeth - The World Needs A Hero
*WASP - Unholy Terror
*Marduk La Grande Danse Macabre
*Morbid Angel-hjemmesideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish