Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
DJ Sleepy
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Blå, Oslo, 16. mai] Nærmest tradisjon å hip hoppe natten til nasjonaldagen i Soul Kitchens regi nå. I fjor var Common her, og gjorde noe av det beste som er skjedd på en scene noen gang. DJ Sleepy denne gang. Levde ikke akkurat opp til navnet sitt han heller. 8/10For kvelden var alt annet enn søvnig.

Så hjelper det også at DJ Ross åpnet med å spille slager på slager. Kanskje er han ikke like ivrig på selve miksingen som Sleepy, men når det kommer til å spille opp knalltracks, er han en DJ som kan holde det i gang med like høy standard. Heldigvis for oss som holder til i hovedstaden er navnet hans å se på stadig flere flyers rundt omkring. Det betyr flere muligheter til å kunne oppleve mannens NY-sentrerte og grymme sett rett som det er.

Undertegnede var i godstemning allerede halvveis ut i Ross¿ sett, men det skulle komme - ooh - så mye mer som sørget for en strøken kveld ikke fylt med særlig annet enn riktig avmålt inntak, sporadisk semidansing (veldig mange andre danset selvsagt på ordentlig), godvibber med pikene, meningsløs, men hyggelig vrøvling og latter, latter, latter. DJ Sleepy er mannen som skal ha all ære for å holde slikt i gang.

Sleepy er en kløpper på miksing, man kan undres om han ikke har et par hemmelige, ekstra armer til tider. Uten å likevel kutte for mye midtveis i låter, slik noen hip hop-DJs gjør altfor ofte, er både beatmiksingen og låtvalget utsøkt. Han blender sammen både stiler og enkeltlåter fremragende. Noen ganger spiller han fire-fem etter hverandre, men uten at flyten har lidd det minste. Det er ikke alle som makter å få en halvtime med helt forskjellige låter til å høres ut som om de faktisk var laget som ett spor.

Dessuten har han forstått at hip hop i disse dager kan dreie seg like mye om metallisk r&b som de konvensjonelle raplåtene. Selvsagt er det rap som dominerer her, men med soul- og r&b-spor med visse mellomrom.

Skulle man ha noe å utsette på settet, må det være at man gjerne kunne hørt mer som ikke iverksatte gjenkjennelsesnerven umiddelbart. I hvert fall liker jeg å også høre musikk jeg aldri før har hørt når jeg går på klubb. Selvsagt forekom det rett som det var, men det kunne godt vært mer. Uansett er det liten tvil om at det er hitsa som i stor grad hever stemningen. Også denne kvelden. Det var varmt, det var klamt og trangt, men en stemning de fleste så til å både være ansvarlige for, og delaktige i.

Dr Dre, Latin Kings og Beatnuts var bare noen av navnene som gjorde at hendene stod i taket, og rumpene rett ut. Av andre snadderlåter kan blant annet nevnes De La Souls ¿Oooh", Eves ¿Who¿s That Girl", Missy Elliotts ¿Get Ur Freak On", DMXs ¿Party Up", Slick Ricks ¿Children¿s Story", QB¿s Finest, ¿Oochie Wally" (som vi fikk svinge oss til flere ganger denne kvelden), MOPs ¿Ante Up" og Dead Prez¿ ¿Hip Hop". Skulle ikke det få deg til å angre på at du ikke var der er du sannsynligvis både kjedelig og tonedøv, eller så er det bare jeg som ikke har skjønt et dugg. Fuck det, moro er moro.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish