Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Piledriver
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Gamla, Oslo, 19. mai] Det var bra med mennesker som hadde funnet veien til Gamla for å se og høre Piledriver denne herrens lørdag. Trekløveren er kjent for å skape latterkramper og bakoversveis når de spiller live. Alle forventningene ble innfridd, men ikke i så stor grad som de har blitt ved tidligere anledninger. 7/10En ting skal nevnes for å yte dette eminente bandet rettferdighet. Hvis jeg skal ta gjennomsnittet av de gangene jeg har sett Piledriver live og gi karaktèr ut ifra det snakker vi nok om en nier. Denne gangen klaffet det liksom ikke 100%. Hovedgrunnen var lyden, og det er dritsynd fordi jeg har sett de spille på Gamla før og da hadde jeg ingenting å utsette på det området. Det er mulig at jeg var mindre kritisk den gangen som en direkte grunn av brunstig alkokonsum, men allikevel.


At frontbaron Are måtte hoste litt mellom låtene etterhvert gjorde egentlig ingenting. Vi fikk jo servert historiens lengste Piledriversett med vekt på å gi tilhørerne en godt knippe smakebiter fra deres 3. album "Heavy Electricity" som kommer i August. I tillegg ble det gamle slagere fra forrige album, "Staying Up Late With Piledriver". Savnet allikevel tittellåta fra debutskiva "Mouthful of Venus´ Soda", uten at jeg skal gjøre noe stort nummer ut av det.

Det ble røket strenger og drukket shots på scenen! Helt kult, bare ikke så kult som jeg har sett det før. Bandet introduserte seg med en Sinatra-aktig snutt som fikk publikum i fin Piledriverform. Det føles teit å si det, men noe av magien forsvant litt etterhvert. Kanskje vokalistAre ikke var bajas nok for meg?

Når det er sagt. Har du sett Piledriver spille før vet du jo hvor bra det er live og har du ikke, er det faenmeg på tide. Ikke la deg skremme av at jeg følte at det ikke ble nok Piledriverdop på meg denne gang. Må sees, helst i tipptoppform, men det er de jo i så og si alltid.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish