Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Basement Jaxx, DJ-set
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Head On, Oslo, 26. mai] Kvelden så ut til å bli årets foreløpig høydepunkt for mange, og at den viste seg å være så vidt levelig, var ikke Basement Jaxx´ skyld.Køen utenfor lokalet var mildt sagt lang, og det lenge før dørene åpnet. Sure miner var det likevel vanskelige å finne, de fleste fjes lyste av forventning. Undertegnede var tydeligvis ikke den eneste som hadde sett frem til dette i lang tid. Spørsmålet var om the Jaxx ville greie å innfri.

Vel inne på HeadOn ble man møtt av godmusikk levert av en eller annen oppvarmings-dj. Han gjorde jobben meget bra, men folk ventet tydeligvis på hovedattraksjonen. Basement Jaxx entret ikke dj-boksen før klokken hadde rundet elleve, og da hadde lokalet vært stappfullt lenge. Varmen fra dansegulvet slo imot en, og verre skulle det bli.


Selvfølgelig ble gutta tatt i mot med stormende jubel og applaus, og de skuffet ikke. Settet deres fenget fra første låt, og bygget seg derifra oppover og oppover. På dansegulvet prøvde publikum så godt de kunne å danse, men plassen var svært begrenset, flesteparten greide til nød å vugge fra side til side og kanskje røre litt på armene. Dette ble gjort desto mer entusiastisk, og med stor innlevelse. Et så fullt lokale med en slik stemning, er dessverre et sjeldent syn her til lands.

Temperaturen økte og økte utover kvelden, både hos folk og i lokalet. Låter fra det nye albumet, "Rooty", ble mikset inn med kjente og mindre kjente klassikere, og ekstasen begynte å spre seg. Svetten silte fra hver pore på hver kropp, og kondensen førte til at det begynte å regne store dråper fra taket.

Høres ekkelt ut? Tvert imot, vi ga beng, og koste oss glugg i hjel. Likevel ble det tilslutt for mye. Væsketapet begynte å gjøre seg gjeldende, bena var tunge som bly, og klærne gjennomvåte av svette. En liten time før slutt måtte undertegnede og følge melde pass, og vandre ut i natten for å trekke frisk luft, og kjøle ned kroppen.

Kort oppsummert var kvelden altså en blanding av ekstatisk glede og uutholdelig varme. Men, ekstasen knuste uten tvil varmen, dette gjentar vi med glede, dog gjerne med litt færre folk i lokalet.

*"Romeo"Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish