Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
En diffus rapport fra hip hop-jam på Blå
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Blå, Oslo, 6. juni] Sikkert en minneverdig hip hop-kveld. Både listen over artister, og det at arrangementet ble holdt på godklubben Blå av Tornado og Stress.no, tydet på det. Men du får nesten spørre noen andre.


Problemene startet tidlig på kvelden. Et kafébesøk førte til et overdrevent inntak av koffeinholdig drikke. Jeg har alltid vært av den oppfatning at svettetokter og skjelvinger er noe som hører alkoholikere og sykehjemspasienter til. Løsningen ble å avbalansere med øl, før jeg dro hjemover i all hast for å få i meg en matbit før kveldens strabaser.

Den gang ei. Ikke før hadde jeg kommet innefor døren hjemme, så ringte telefonen. Min følgesvenn for kvelden hadde hørt rykter om gratis øl på et arrangement nede i byen, men det var avhengig av at vi kom oss nedover fort som fy. Dermed ble maten sterkt nedprioritert, og Ruben og jeg satte kursen for sentrum i lett trav.


Det viste seg at alkoholen ikke var gratis, men likevel svært billig. At den også var ganske så død og smakløs, var det eneste skåret i gleden. Inne i min tredje øl innså jeg at det var nytteløst å prøve og nyte den, det gjaldt å drikke fort uten å smake så mye på den. Selvfølgelig holdt jeg meg ikke nykter lenge, før klokken rakk å bli ti var jeg verdensmester og konge over alt. Heldigvis hadde et lite livesett fra vår nye raggahelt Busta Ofte holdt standarden oppe rent musikalsk. Som vi gleder oss til tolveren kommer.
Vi halset videre mot Blå, mens jeg ramset opp for Ruben hvilke av venninnene mine jeg hadde ligget med.

Et knippe lite veloverveide uttalelser senere var vi endelig i mål. Blå var enda bare halvfullt, men konserten var i gang. Kleen Cut stod på scenen, og gjorde jobben greit nok, dårlig lyd til tross. Usannsynligheten ved at undertegnede skulle greie å klusse ned en brukbar gjengivelse av kvelden, fikk Ruben til å fiske frem notisblokken. Likevel ble det bare rot. Ruben skled etter hvert inn i rollen som intervjuer, men slet litt med intervjuobjektet, nemlig meg. Jeg hadde absolutt ingen formening om hverken prestasjonene på scenen, eller videre dypsindige tanker om den britiske hip hop-scena, og brukte heller min hele og fulle konsentrasjon på å planlegge skifting av dekk på min venninnes bil.

Ruben ga ikke opp, men også hans skriblerier i notisblokka ble stadig mer løsslupne. Likevel prøvde han i å få med noen viktige ting fra kvelden, men ble igjen motarbeidet, da jeg så blokka som et ypperlig sted å skrive obskøne meldinger. Vi oppholdt oss inne i konsertlokalet en stund, og så blant annet Pen Jakke, Tungtvann og Opaque - overnevisende levert, og med kraft til å fenge hoder - men bestemte oss til slutt for å evakuere til den litt roligere sideavdelingen. Jeg hadde uansett stått mest vendt vekk fra scenen og stirret på publikum, med et slapt "erre no fitte her´a?"-uttrykk i trynet. Inne i loungen havnet jeg i en opphetet diskusjon med en bekjent, der det tilslutt viste seg at vi hadde vært enig i utgangspunktet. Det begynte å gå opp for meg at konsertrapporten ikke kunne gjøres på vanlig måte.

Hva klokken var da vi tilslutt sjanglet hjemover har jeg ingen anelse om, som så mye annet denne kvelden. Om bandene var ferdig visste jeg også fint lite om, og om jeg i det hele tatt hadde hørt hovedattraksjonen 8-off Agallah var også et mysterium (det hadde han, og den langhårede, viltre MC’n rocka huset - man hygget seg og danset - men settet kunne gjerne vært et hakk mer komprimert og fokusert. Langtfra galt, og underholdende som pokker. Tee spant forresten vinylen for 8-Off., red.anm). Etter en tur innom 7-11, der jeg med store problemer formidlet mine ønsker til mannen i kassa, var senga og dyp søvn det eneste alternativet.

Du fikk kanskje ikke det så mye nyttig informasjon om selve konserten i dette våset av en artikkel, men slik måtte det bare bli. Selvfølgelig våknet jeg i morges med store planer om å ta meg selv i nakken, men det får bli i morgen. I kveld skal jeg nemlig på konsert på Blå.

Mer hip hop;
*DJ Sleepy-rapport fra Blå
*Meninger om musikk. Sjekk hip hop-diskusjon nederst
*Smut Peddlers-intervju
*Beatnuts - Take It Or Squeeze It
*Hi-Tek - Hi-Teknology
*Tungtvann - Fire Elementa (remix)
*Tungtvann + Latin Kings på Rockefeller
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish