Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Turin Brakes
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[London Union Chapel, 8. juni] Olly Knights og Gale Paridjanian på hjemmebane er selvsagt en ganske høytidelig affære. Når det attpåtil finner sted i dette store, vakre kirkerommet, er det duket for musikalsk skjønnhet. Noen skjær dukket derimot dessverre opp. 7/10For en tid tilbake landet jeg på karakter 7/10 på omtalen av albumet deres, "The Optimist LP". I dag ville jeg nok gitt det en karakter høyere. Selvsagt er det akkurat samme plata, men det er nå en gang slik at inntrykk kan forandre seg over tid. Som denne gang. Turin Brakes debut er flottere enn noen gang.

Man gledet seg da selvsagt stort til å oppleve gutta i London.

Forventningene ble nesten innfridd.

De fire første låtene fikser duoen på egenhånd. Med kun stemmene og akustiske gitarer til hjelp, er det ikke til å unngå ord som sakralt i denne settingen.
Etter hvert blir de backet av trommer, kontrabass, perk og tangenter, og om det ikke blir betydelig bedre, holder musikken seg like flott.

Fra å være svært forsiktige og tilbakeholdne, til å en sjelden gang imellom blåse til, holder publikum stort sett pusten. Undertegnede inkludert. Duoens koringer, krumspring med gitarene og deres enkle, men tillitsvekkende kontakt med publikum, gjør det fengende, men også drivende vakkert.

Beklagelig på det sterkeste er det da at mannen bak miskepulten ikke var fullstendig med. Kanskje var rommet vanskelig å skru skikkelig lyd i, eller han var ikke vant til det. Uansett var det lydmessig helt begredelig. For å komme til kjernen i konserten - altså musikken - og oppleve den, var man nødt til å trenge seg gjennom en tykk blokk av diskant, dårlig intrumentfordeling, og vekslende vokalfremtoning. Ved et tilfelle forsvant faktisk lyden fullstendig, nærmest for å understreke poenget.

Slikt blir man litt trist av, når det lager bulker i en opplevelse som kunne vært helt ypperlig. Det var uansett ikke Turin Brakes skyld.
De skal spille på diverse festivaler utover sommeren, så sørg for å få dem med deg der. Da kan det bli månelyst! Så lenge teknikeren har oversikten...


Les også
- Travis + Turin Brakes, Oslo Spektrum
- Starsailor, John Dee


Kommentarer fra brukere

turid brekke 13/11/2001 - 16:05

daaaaamn, her skulle man ha vært! tenk dere noe lignende med turin brakes i domkirka i oslo da. shiiiiiiiit, det hadde vært flott det!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish