Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Zenzor + Fictione 8 + Wrong From The Start
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[So What, Oslo, 31. mai] Denne kvelden skulle vise seg å bli litt av en total pakke. Noe for, om ikke hver smak, så i hvert fall de delene av ganen vi bryr oss om. 8/10


Industriell støy stod på programmet. Kvelden ble åpnet av Wrong From The Start. Ikke akurat et passende navn med tanke på hvordan denne onsdagskvelden utviklet seg. Susperias vokalist Athera utgjorde bandets ene halvdel. Han var for anledningen utstyrt med gitar og fremstod ikke helt som det villdyret vi er vant til å se. Showet ble immidlertid styrt av Wrongs andre medlem, en bajas med rød gitar. Han stod ikke mye stille på scenen enten han gestikulerte til tekstene eller vibrerte til egne rytmer. Kvasse gitarer fikk vi fra disse to, og i bakgrunnen en del ferdig innspillte ting. Desverre nådde bare rytme delen av dette oss i sin helhet. Med bedre tekniske muligheter eller flere musikere er vi temmelig overbeviste om at Wrong From The Start vil kunne gi de forskjelligste deler av et konsertlokale en opplevelse de vil huske.

Det ble mye skåling og trim for aniktsmuskulaturen hos undertegnede. Personlige høyde- punkter var coveren av "Touch Me, Wrong-" låta "Her Mind" og selvfølgelig oppbudet til dans. Kun fulgt opp av nevnte bajas var dette et syn. Logring hørte jeg noen kalle det. Sexy, sleazy eller litt av begge deler? Avgjør selv neste gang.

Neste band ble en liten skuffelse. Ikke fordi de var dårlige eller hadde en slapp opptreden, men fordi genren ikke stod til foventningene. Fictione 8 spillte rock, temmelig hard sådan. Selv om det slo an blandt større deler av de tilstedeværende så var vi ikke alene om å ha kommet for å se tre industri band. Så vidt vi kunne bedømme hadde Fictione 8 en del live- erfaring bak seg uten at det hadde gjort dem kjedelig overrutinerte, tvert imot egentlig. For vår del ble kveldens midte benyttet til en del andre nødvendige gjøremål man har på konsert. Til hardcore Fictione 8 fans kan det opplyses om at konserten ble filmet, så det skulle være mulighet til etterprøving av disse ord.

Distraksjonene vi led av da Zensor gikk på ble straks snudd til det motsatte. En lyd vi hadde vært mørkegrønne av misunnelse på om vi hadde spillt i death metal band. Omtrent som når læreren ber deg være stille i timen på barneskolen. Dette var kanskje det mest renskårede industrielle innslaget vi ble budt på. Meget profesjonellt gjennomført. Disse gutta har nok holdt på en stund. Zensor klarte å spille så maskinellt at det tok oss en stund å oppdage at keyboardisten ikke stod for en større del av musikken enn han faktisk gjorde.

Med sine skumle lys og hule synth intermessoer gikk våre tanker til hvordan det må ha vært å være russisk marinesoldat ombord i Kursk. Man får følelsen av å være fullstendig omsluttet av metall når man låner øret til Zensor. Dessuten, en del av utbruddene i låtstrukturen gir det deliriske innslaget som trengs for å forestille seg hvordan det kan være å sitte og vente på drukningsdøden. Skulle noen finne på å lage film om dette forliset burde Zensor stå for soundtracket.
Som sagt, dette ga en total pakke. Følelsen av å ha fått i både pose og sekk holdt seg da også en god stund etterpå.


Les også
- Zeromancer, Rockefeller
- Diverse Artister - Oslo Synthfestival 2001-CD
- Mortiis + The Film Inside, So What!


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish