Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Wyclef Jean, Quart
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Wyclef Jean hadde på forhånd fått mye skryt for sin konsert på Roskilde Festival. Derfor hadde jeg faktisk et lite håp om at mannen i hvert fall kunne å underholde, om ikke den kunstneriske integriteten helt holdt mål. Dessverre stemte det ikke helt.Et mange tekniske startproblemer, kom endelig showet i gang, til stort glede for en fullsatt Bendiksbukt. Det var tydeligvis mange som hadde latt seg lure av forhåndsreklamen. Wyclef åpnet med et par sikre vinnere for å dra publikum i gang, noe som er helt greit og vanlig praksis for mange konserter. Det skuffende var at det fortsatte slik konserten igjennom. Det hele var like mye en oppvisning i andre artisters ferdigheter, som i Wyclefs. Sanger av Bob Marley (som Wyclef tydeligvis ønsker han kunne være), Fugees, Dr Dre med mere kom på løpende bånd. Greit nok at mannen vil lage fest og moro, men kan han ikke da selv produsere noe som duger? I tillegg holdt ikke trommeslageren mål, i hvert fall ikke i samspill med dj´en. Gjentatte segmenter med dobbeltslag og rot gjorde også sitt til at dette ikke falt i smak for meg. Og Wyclef, han hopper jo bare rundt og roper, avbrutt av noen patetiske forsøk på freestyle. Uansett, publikum delte ikke mitt kritiske syn på det som kom fra scenen, og hver gang en ny storhit kom, kokte folkemassen, og luften var full av hender som veivet i takt med musikken. Dette skullle vise seg å være et problem for undertegnede.

I og med at jeg humper meg gjennom Quartfestivalen med brukket ben og krykker, fant jeg fort ut at det var håpløst å prøve og trenge seg igjennom folkehavet av fulle, hoppende mennesker. At jeg hadde fått i meg tre halvlitere øl, gjorde bare sitt til at oppgaven var umulig å gjennomføre. Og konserten dro ut. Og dro ut. Etter det første eller andre ekstranummeret begynte endel å bli lei, og en åpning dannet seg. Problemet med Wyclef er at han ikke er en artist i vanlig forstand, han er rett og slett en karaokeartist. Jeg hadde fått nok av tjuvlåningen av andres musikk, og humpet mot utgangen. Der ble jeg sittende ovenfor bukta og vente på at Mats eller Ruben skulle ringe, og fikk også sett resten av konserten. Dette var slettes ikke noe pluss, da mannens begrensninger ble enda mer tydelige, i og med at flere av låtene nå kom for andre gang. Likevel må jeg innrømme at publikum hadde det gøy. Men så er da veldig mange mennesker dumme.Les også
- City High - City High
- Saïan Supa Crew - X Raisons


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish