Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Coldplay, Quart
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Idrettsplassen, Kristiansand, 4. juli] De flinke "norgesvennene" med de fine sangene gjester en norsk scene igjen, og det er det utvilsomt mange som liker. Så var det også en god konsert de gjorde på Quarten, selv om det stod litt stille nå og da. 7/10Coldplay vet å lage gode låter, det har de vist med debutalbumet, "Parachutes", som har solgt stort sett til hver bonde og byknøl som måtte ha sansen for gode, litt halvtempo melodier med gitar og harmoni som grunnpilarer. Det viser seg at de låtene også funker utmerket i konsertsammenheng, og at publikum blir like engasjert av det de hører som om det skulle vært verste kalas-bandet som står på scenen. Både bandet selv og låtene har en sjarm som er svært vanskelig å mislike, og de er dermed et liveband som fungerer veldig godt.


Utover settet stagnerer de derimot en smule, og det virker som publikum også blir mer sultne på låter de kjenner og som fenger, enn de nye låtene de presenterer (som i og for seg lover ganske godt for fremtidig utgivelse ¿ mer av det samme mer eller mindre) og de som er aller roligst.

Coldplay vet derimot råd, og så fort det er en anelse stillestand foran scenen, tar bandet på seg publikumsfrieridrakta og drar noen norske fraser de har lært, og folket jubler. Særdeles effektivt triks, men på grensen til det banale etter øhmten ganger med de samme gebrokne takk, tosen takk. Men man er da ganske overbærende¿

Som en helhet er det derimot finfint, det er ikke til å komme bort fra. Solstråler i form av fagre gitarmelodier og svale, fengende refreng smekter et sultent festivalpublikum, og når de drar "Yellow" som siste ordinære nummer, er det ikke annet enn fornøyde, syngende smil i skauen rundt scena. Når de så gjør A-ha’s "Hunting High And Low" er toppen nådd for både frieriet og konserten som sådan - sangen kler dem skremmende godt - og en ikke forrykende, men veldig god konsert er et faktum. Folket vil nok fortsatt sette pris på Coldplay en god stund til.

*Wyclef Jean, Quart
*Quart Festivalen, dag 1
*Coldplay - Trouble Norwegian Live EP
*Coldplay, RockefellerKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish