Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Motörhead, Quart
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Bendiksbukta, Kristiansand, 4. juli] Alle vet at Motörhead kan å rocke, men samtidig begynner jo gutta å bli ganske gamle nå. Kombinér det med årevis av tungt rusmisbruk, og konklusjonen blir at de burde vært ferdig for lenge siden. Men nei, Motörhead trosser naturlovene og rocker videre.Selvfølgelig merker man at det ikke er sinte tenåringer som står på scenen, og noe eksplosivt raseri kan man ikke lenger si de bringer. Snarere rutinert raseri, som fungerer helt fint.

Showet åpnet selvfølgelig med klassiske låter fra bandets lange karriere, for eksempel "We are Motörhead". Og slik fortsatte det, for de fleste av låtene deres har jo klassikerstatus, i hvert fall for fansen. Den harde kjerne av tilhengere var enkle å få øye på, med sine sorte klær, langt hår og gjerne en betydelig ølvom. Drita fulle var de også, men om det var for kosens skyld eller imaget, vet jeg ikke helt. Sikkert en kombinasjon. Uansett kunne Lemmy fortelle oss at imaget ikke spilte noen rolle, "rocken sitter ikke klærne", noe jeg er fullstendig enig i.


Motörheadshowet rullet videre, og trøkket var der, dårlig lyd til tross. Selv satt jeg noe ustrategisk til, men siden min gode venn Ruben hadde skaffet meg en stol å sitte på var jeg strålende fornøyd. Morsomt var det også hver gang en dritings person snublet i krykkene mine og falt langflat så drikkevarene skvatt. Lemmy og kompani dro på med Ramoneslåta "Going to Brazil", men publikum så ikke helt ut til å vite hva det dreide seg om. Synd, men Motörhead gjorde i hvert fall ære på Joey´s minne med sin fremføring av låta. En annen coverlåt fant de også plass til, og det så ut til at atskillig flere kjente igjen Sex Pistols´ "God Save the Queen", som aldri har hørtes så bra ut.

Settet var helt greit, og Lemmy spyttet også ut litt drittpreik mellom sangene, blant annet et par ironiske meldinger om hvor gammel han selv var sammenlignet med publikum. Nevnes må også den fantastiske trommesoloen, som varte en liten evighet. Selv valgte jeg å forlate området litt før konsertens slutt, for å slippe å humpe på krykker gjennom den verste folkestrømmen. Det var uansett ikke noe stort problem, da jeg kunne bivåne slutten fra en bakketopp utenfor området. Og med "Aces of Spades" som en av de avsluttende låtene, var det ikke rart at pit´en foran scenen kokte.
Motörhead er altså fortsatt verd inngangspengene, selv om de er like gammel som faren din. Faktisk var de også verd krykketuren opp den lange bakken til Bendiksbukta, og det sier ikke så reint lite.

Mer Quart;
*Festivaldag 2
*Coldplay
*Wyclef Jean
*FestivalstartKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish