Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
PJ Harvey, Quart
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Idrettsplassen, 5. juli] Polly Jean viser fortsatt at hun er en av disse tiders fremste kvinnelige vokalister. Også at hun har skrevet veldig mange veldig gode sanger. Hun var igjen praktfull da hun gjorde nesten-best of-settet denne kvelden. Kjøligheten hennes kunne derimot vært litt mindre, da ville det gnistret ennå mer.Mange ville se denne konserten. Det resulterte i at undertegnede måtte trippe i kø til området altfor lenge, og kom dermed ikke foran scenen før tjue minutter ut i konserten. Ha det i bakhodet. Mest kjipt var det uansett for meg selv.

Ikledd bikinitopp, trange, svarte skjørt og ny frisyre, rister Polly scenen på vant vis. Ikke brautende, men heller sofistikert nevrotisk. Hun er utvilsomt utseendemessig praktfull der hun skjelver bortover scenekanten. Man kan sikkert kalle henne en løvinne ¿ hun er dertil elegant, stilig og interessant. Likevel er det også noe annet, noe nesten fremmed, noe du aldri ser hos andre enn henne der.


Musikken er også like egenartet som henne selv, også selv om det er et trygt og velkjent sett vi får høre. "Rid Of Me" til "Down By The River"- typiske for sangene vi hører, men fortsatt med energien, melodien, Pollys stemme og utleveringsevner helt intakt. Samtidig som både hun og låtene igjen manifisterer henne som fillete indie-dronning, er hun også divaen som skuer utover med nesen i været og full kontroll. Det finnes ingen diskusjon om hva hun er eller bør være (som visse ønsker å fremstille det), hun er en kvinne som ikke har problemer med å være begge deler. Der hvor Courtney Love har forsøkt, men mest mislykkes med begge, er PJ hennes totale motstykke, og dertil strålende.

Hun kan på den annen side enda bedre. Kanskje er hun og bandet lei turneringen nå, vanskelig å si hva det kan være. Det som er sikkert er at hun kan stråle enda mer, hun kan være enda skarpere og farlig. Hun bør i en viss grad være kald, men trenger ikke gjøre plankespilling av de grunn. Det ble nok litt av det selv om man har ulidelig lyst å innbille seg noe annet. Men det var bare litt. Litt. Heldigvis.
Les også
- Anita Lane - Sex O’Clock
- Alanis Morissette - Under Rug Swept
- Eileen Rose - Long Shot Novena


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish