Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Mayhem, Quart
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Bendiksbukt, Kristiansand, 5. juli] Mayhem hadde i forkant lovet et så heftig show at de aldri mer fikk spille på Quart. Så heftig var det nok ikke. Ikke ble vi spesielt skremt heller. Derimot låt det fett. Etter hvert.Med sitt siste album "Grand Decleration Of War" fra i fjor, og bred pressedekning i ryggen, var både forventningene og publikumsoppmøtet deretter. At Mayhem derimot hadde tilsvarende mange fans i bukta som det var folk tilstede i går, er heller tvilsomt. Riktignok er de et av de største ¿ populære om du vil ¿ men det var nok flere som var kommet for å se absurdteater som et resultat av dagspressens skriverier enn genuine fans.


Beskrivede nok for "sensasjonsfaktoren", var det flere fotografer i grava enn hender i været under de tre første låtene. Spesielt mye overveldende å fotografere var det dog ikke. Spekulativt? Ja.

Synd var det at deres kompakte black metal ikke fikk rettferdighet før ut i tredje nummer. Først da ble det lyd også på høyresiden av scena. Da var det også bare en vei; oppover.
For musikken slo ikke akkurat gnister i takt med halvtafatt pyro før etter hvert. Det låt flatt, og det urovekkende bulderet som var der på deres beste var ikke tilstede. Omkring halvveis begynte det å skje saker og ting. Mayhem var aldri provoserende, ikke skremmende, og ikke farlige, som jo mange beklager dem for. Derimot viste de enda en gang at de er eminente musikere med tidvis glimrende, brautende metalkomposisjoner. Intense og akkurat så tette de bør være mot slutten, og du skal ikke se bort fra at det svingte heller.

Mest jubel var det blant folk da de spilte Turbonegros "Are You Ready For Some Darkness", men de fortjente strengt tatt også tilbakemeldinger da de ellers var på sitt beste.

Og ja, grisehodene trillet ut blant publikum. Ikke så provoserende egentlig, bare ekkelt. Musikken til Mayhem holder ofte i massevis, men hvis de absolutt skal ty til banalitetsteater så...Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish