Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jaga Jazzist - Norges beste liveband?!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Nite Spot, Alexandra Hotel, Molde Jazz, 16. juli] La meg putte all beskjedenhet til side. Jaga Jazzist er Norges beste liveband. Uten tvil! 9/10
I utgangspunktet var jeg litt spent. Det var første gang jeg skulle se Jaga i Molde, og det er jo alltid spesielt å se band i nye settinger. Jaga skulle spille på Moldes mest fancy hotel, og det viste seg å fungere bra. Svært, svært bra!

Skeptisen ble ikke mindre da vi skred inn i lokalet. Brorparten var satt av til bord og sitteplasser, og det hele så mer ut som et seminar enn en konsert. Eller et bingolokale, om du vil. Negative forventninger i forhold til publikum og scenene veltet opp i meg, men jeg hadde ingenting å frykte. De bange anelser ble gjort til skamme det øyeblikk Jaga gikk på scenen. Fra første stund dro de på med låter som fikk hoftene i sving enten du ville eller ei, og det ble bare bedre. Vanligvis holder jeg meg i bakgrunnen når jeg er på jobb, men på Jaga var det umulig. Etter kort tid befant jeg meg rett foran scenen, midt i pit´en. Jeg brølte høyest.


Første del av konserten var satt av til gode gamle Jaga-låter. Midtveis i settet annonserte de at de nå skulle dra noen nye låter. For de få dedikerte tilhengerne i salen var dette utrolig bra nyheter, mens resten ikke brydde seg så mye om hvilke låter de spilte. Uansett kjørte de på videre, og det hele ble bare bedre og bedre. Gamle klassikere, om man kan bruke det uttrykket om et band med èn langspillutgivelse bak seg, kom på løpende bånd, blandet med det nye materialet. Og det svingte noe helt sinnsykt. For én gangs skyld kunne man heller ikke tvile på jazzetikken på Molde Jazz, Jaga har sitt på det tørre også der.

Med ti mann på scenen blir det enten bare rot, eller noe helt genialt. Sistnevnte var klart dominerende. De nye låtene sto heller ikke tilbake for det gamle materialet, og føyde seg fint inn i resten av spillelisten. Har man sjansen til å se Jaga, enten på Molde Jazz der de spiller nesten hele uken, eller et annet sted i Norge så slå til. De er blant de fremste i Norge på livefronten for tiden, og enten man liker jazz eller ikke, skal det mye til for å ikke la seg rive med av Jagas sett.

Jaga Jazzist - A Livingroom HushLes også
- Jaga Jazzist - Airborne/Going Down ep
- Jaga Jazzist, Rockefeller


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish