Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Feven + Tungtvann + Spotrunnaz
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Kulturhuset, Molde Jazz, 17. juli] Fri aldersgrense, og dertil svært ung gjennomsnittsalder - de tre navnene har få problemer med å få i gang publikum. Likevel var det nok Feven og hennes makkere GFX som stakk av med førsteprisen. 7/10


Publikum er nok både uerfarent og takknemlig, og det skulle nok da også være et publikum som er morsomt å gjøre show for. Av en eller annen grunn er de gjennom alle tre representantene rimelig tilbakeholdne - det går alltid litt tid, og skal alltid vel mye hausing til for å få dem i gang - men når de fremmøtte først blir ilt opp, da gir de også jernet.

Spotrunnaz som tidligere i år slapp det ganske flotte albumet "X-Marks The Spot" er først på scena, og det er ikke til å komme fra at de skuffer noe. Altfor mange av låtene burde vært byttet ut med andre i live-sammenhengen, for mange av beatsa kommer dårlig frem og blir bare plumpe, og Moe og Mici virker langtfra så tighte på mikken som man kan forvente. De har rykte på seg for å være noe av det beste du kan høre live fra Sverige, og innimellom kan man lett forstå hvorfor - men denne kvelden må de nok likevel se seg danket ut av begge de etterfølgende actsa.


For selv om Tungtvann også misser et rim her og der, faller litt ut av fokus, og nærmest er litt fnisete, fremstår de som skapt for både situasjonen og publikum. Flere slagere kjennes igjen, mens andre både varianter, versjoner og låter, faller utenfor salens referanser. Spesielt DJ Poppa Lars er i slaget, og sørger for at publikum gir ypperlig tilbake i hans noe uvante rolle som en slags kobling mellom aktivitetsleder, artist, DJ, ungdomsskolelærer og toastmaster. Instrumentalene han legger til Jørg-1 og Håvards rap (som også skal sies å i høyeste grad få folk med på notene) er stort sett også upåklagelige, og dermed har man overvært et show som kanskje virker noe tilpasset, men som ikke er mindre givende av den grunn.

Feven arter seg derimot på en noe annen måte, men vinner på den annen side ved å også låte tightest av kveldens aktører. Hun fremstår vittigere enn vanligvis, og viser tydelig at hun trives med situasjonen. Som Tungtvann får hun og GFX også publikum i betydelig bounce, og både hender og hofter er i stadig bevegelse når hun drar slägerne hun sannsynligvis har gjort flere ganger enn hun har tall på tidligere i sommer. De tre har stått på scenen mye i det siste, og det vises tydelig at de har en helt egen kobling.

Hva er det man sier? Artig for ungan(?). Hadde bare vært så fint om noen av dem også kunne fått opplevd jazz i sin rene form i løpet av festivaluka.

*Feven - Hela Vägen Ut
*Feven på kvinnedagen
*Feven - Bränn BH’n
*Tungtvann og Feven på Roskilde
*Spotrunnaz - X-Marks The Spot
*Tungtvann, Rockefeller
*Tungtvann - Fire Elementa
*Busta Ofte-intervju
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish