Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
B.B. King, tilbakelent blueslegende
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Romsdalsmuseet, Molde Jazz 18. juli] Onsdag var satt av til blues på Romsdalsmuseet. Legenden B.B. King var selvfølgelig hovedattraksjonen for de fleste, men også BuskErud greide å engasjere publikum. 6/10
Det første som slo meg var den gode lydkvaliteten. Etter å ha rast igjennom et par festivaler i sommer, med svært varierende lydkvalitet på de forskjellige scener, var det godt å høre at lydfolka hadde gjort jobben sin. Hva er vel blues med dårlig lyd?

BuskErud slo som sagt godt an blant publikum, men imponerte ikke så veldig. Best fungerte det på de instrumentale partiene, da vokalen ikke var av samme kaliber som gitarspillet. Jan Bang hadde visstnok også bidratt, med samplinger og små støysnutter som frisket opp lydbildet. Og det trengtes, for særlig spennende låter kan jeg ikke si de hadde. Standard-blues, om man kan bruke det uttrykket.


Etter en forholdsvis lang pause kom endelig B.B. King på scenen, naturligvis til jubel fra publikum. King viste rutine og sjarm fra første stund, med sine 75 år på baken vet han hvordan han skal få folk i gang. Selv måtte han sitte og spille på grunn av dårlige knær, men lot ikke det være en bremse for sjarmen. Musikalsk sett var det ikke særlig spennende, selv om det var en oppvisning i tekniske ferdighet manglet det driv og innlevelse. Mannen har det i fingrene, men begynner å bli sliten. Backingbandet var en fryd for øyet, med sine burgunderrøde og matchende uniformer, men ellers var det lite showing. Det hele var en heller sedat affære, men det så ikke ut til å bry publikum nevneverdig. Gjennomsnittsalderen lå på rundt førti, og stemningen ble deretter.

Ikke en veldig spennende konsert altså, heller en oppvisning i rutine. Litt synd for de som ikke har sett B.B. King før, men han var likevel såpass sjarmerende at det var verdt tiden. Spesielt hans tirade om unge menneskers dansing kalte på smilet: "You place the girl all the way over on the other side of the room! When I´m trying to dance, I wanna hold on to something!!". Hyggelige greier, men ikke noe mer.Les også
- Neil Michael Hagerty – Plays That Good Old Rock n’ Roll


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish