Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Hellacopters/Sahara Hotnights
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rockefeller 25. juli, 01] Da det i går var duket for konsert med to av Sveriges fremste rockeband fikk jeg bekreftet min skepsis til festivaler: De beste musikalske opplevelsene får man gjerne innendørs. Både Sahara Hotnights og Hellacopters viste seg fra sine beste sider på et rimelig fullsatt Rockefeller. For de fleste var kanskje Sahara Hotnights den mest positive overraskelsen, men Hellacopters leverte en konsert langt over middels de også. 7/10Egentlig er sommeren en genial tid å arrangere rockekonserter på. Fint vær og muligheten for å kose seg på byen både før og etter konsert var sikkert mye av grunnen til at så mange fant veien til Rockefeller i går. Så var det ikke hvem som helst som stod på scenen heller da. Hellacopters har lenge vært velkjente for de fleste med interesse for rock. Gårdagens oppmøte viser at Hellacopters er på vei til å bli allemannseie. Sahara Hotnights har ikke fult så lang fartstid, men har på mange måter vært mer "fremadstormende" i det siste enn gutta i Hellacopters.


Sahara Hotnights åpnet kvelden med noe som minnet om en hitparade, med radiolåta "On Top Of Your World" som kanskje absolutte klimaks. Publikum var med fra start og jeg tror de fleste fikk seg en trøkk av den typen kun monstergod rockemusikk kan gi deg. Låtene er jo så utrolig gode, det låter så fantastisk tight og jentene ser rett og slett ut som om de er født rockestjerner. De spilte et raskt og relativt lite sett. Hadde det ikke vært for at de var første bandet ut, tror jeg ingen ville protestert om de fortsatte i en halvtime til.

Etter en pause lang nok til å få i seg både en, to og tre lettøl gikk endelig Hellacopters på. Gutta så ut til å være i storform gjennom hele konserten, som foruten en del obligatoriske hits bestod av mye fra bandets siste album. Hellacopters er like mye entertainere som de er musikere. Og det kan jo være greit. Blir man litt lei endeløse gitarjokk-sekvenser kan man la seg underholde av fem artige skruer som ser ut til å drite i alt som har med image og uniformering å gjøre. Det er nettopp det Hellacopters handler om - fem relativt vanlige karer som sammen lager stor og massiv rock n roll. La gå da at det kanskje blir litt kjedelig i blant, at stemningen på Rockefeller aldri nærmer seg ekstatisk, og at publikum ikke ser ut til å henge like mye med hele tiden. Hellacopters er etter hvert blitt så kjente at de aller fleste burde vite hva de går til. Selv er dette min tredje Hellacopters konsert. Når jeg tenker etter er det også den beste.

*Sahara Hotnights - Jennie Bomb
*The Hellacopters-intervju
*www.hellacopters.comKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish