Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Loosegoats
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[So what, oslo, 9. august, 01] Loosegoats er et av de mest respekterte undergrunnsbandene i Sverige. De spiller lo-fi, country-rock, og har etter intens øving og turnévirksomhet siden starten i Lund i 1994, klart å skape seg et eget uttrykk og trofaste fans. Denne torsdagen tjuvstartet de Øyafestivalen på Club-øya på So What i Oslo. 6/10Det er kult å høre og se på Loosegoats. De har det rette image med buksesig og hippe skjorter, men lydbildet blir til tider litt for mektig. Det pøses på med fuzz og vreng, og i perioder blir det litt for mye informasjon på engang. Du står der og føler at du har hørt det før. Det er liksom Teenage Fanclub med litt mer countrytvang.
Når i tillegg bandet ikke er mer utadvendt enn "mumlesvensk" på sitt verste, kan det litt for ofte bli en smule kjedelig og stereotypt.


Men her er for all del lyspunkt. Loosegoats er geniale i vakre sangharmonier og arrangementer. De spiller tett, og er flinke sammen, men på So What var lyden absolutt kritikkverdig. Greit nok at noe av poenget til band som Loosegoats og andre undergrunnsband er å ha et noe skranglete lydbilde, men på denne konserten kunne lyden vært så mye bedre. Det nytter ikke å si at So What er en kjip konsertplass og at lyden ikke kan bli bedre. Jeg har vært på konsert der før, og det er ikke gjennomgående for plassen at det er dårlig lyd og dårlig utsikt. Jeg tror mer at lydmannen hadde en umotivert dag, enn å legge skylda på rommet eller bandets sound.

Uansett. Konserten i går var en både-og-opplevelse. Det varierte fra det helt unike, til det mer jevne. Her var ingenting som var direkte dårlig verken som låt i seg selv eller i fremførelsen, men for dem som ikke kjenner låtene kan det nok av og til være vanskelig å skille dem fra hverandre. Men det var god stemning og de rundt 200 frammøtte virket fornøyde med det de fikk, noe de også har god grunn til.

Loosegoats besitter et meget godt låtmatriale, det er det ingen tvil om. Både gjennom plater og konserter får du full forståelse for hvorfor bandet selger bra, selv om de ikke er på det aller største selskapet (og alt det måtte innebære). For de fire medlemmene i Loosegoats handler det om integritet, om ærlighet, om stil, om mot og vilje. Alt dette fikk vi på So What, men til tider ble det litt kjedelig og litt for ujevnt til å ta helt av. Uansett svenskehandelen består, men jeg kjøper ikke kjøtt og colabokser neste gang. Jeg kjøper Loosegoats.

*Loosegoats - Her, The City Et Al
*loosegoats - Yucca Mountain
*www.sowhat.no
*www.oyafestivalen.com
*www.loosegaots.com
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish