Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Ty, Amon Tobin
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[OJF, Blå 10. august, 01] Amon Tobin var tilbake i Oslo, tydeligvis til glede for mange. Også denne kvelden var det stor kø og fullt hus på Blå. Den helt store konsertopplevelsen var det likevel ikke. 6/10Ty, det nye britiske hip hop-håpet, sto for oppvarmingen. Hoveddelen av settet var viet egne ting, noe som fungerte svært bra. Derimot trakk avslutningen kraftig ned, da mannen dro en Wyclef Jean karaoke. Gamle klassikere fra hip hop-arkivet ble trukket frem, med minimal innsats fra mannen selv. ¿Sound of Tha Police" og lignende er det alltid hyggelig å høre, men det gjør seg bedre når det kommer fra en dj, som ikke trenger å late som han bidrar med noe ekstra. At ¿Jump Around" ble avslutningslåt gjorde det hele ekstra billig, og at det var først da publikum tok helt av, gjorde det ekstra irriterende. Ty burde stole mer på eget materiale, men så var det også tydelig at publikum ikke var på Blå for å høre hip hop.


Amon Tobin var mannen alle ventet på, og han entret scenen uten forvarsel. Publikum var ikke så godt orientert denne kvelden heller, utsagn som ¿hvem er det?" hørtes fra mer enn én tilskuer. Tobin åpnet rolig, og gasset på etter hvert. Mannen har jo nok av materiale å ta av, men de siste skivene har ikke holdt så høy standard som de tidligere tingene han laget. Problemet var likevel oppbygningen av settet. Det vekslet for mye mellom det rolige og det harde, han kunne med fordel kjørt lengre partier med hver enkelt. Likevel, publikum var helt med, på de raske låtene var det svært vanskelig å stå stille. Det var jo heller ingen grunn til å prøve, ergo var det mye bevegelse i salen.

Det raske temposkiftet gjorde konserten til en smått forvirrende opplevelse, man hadde litt problemer med å komme helt i stemningen før det skiftet igjen. Og plutselig var det over. Uten forvarsel forsvant Tobin, og siden det ikke var første gang i løpet av konserten at han tok seg en tur av scenen, visste ikke publikum engang at de skulle klappe.

Ikke noen tilfredsstillende kveld altså, men likevel helt grei. Hadde Amon Tobin vært en helt ukjent person man ikke visst det spøtt om, hadde kanskje inntrykket vært strålende, men vi snakker tross alt om en mann som har mye mer på lager. Får Tobin ting på plass, både på plate og live, blir det mye bedre enn denne kvelden.


Les også
- Souls Of Mischief


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish