Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Xzibit + Promoe/Loop Troop
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rockefeller, Oslo, 14. August 01] Svensk sør-vestkyst og amerikansk west coasts ypperste skapte virkelig røre i går. Like tighte og generelt gode rapkonserter oppleves ikke for ofte her i landet. Dessuten så dukket jo Xzibit opp også. Takk og lov.


Promoe fra Loop Troop slapp for litt siden den glimrende solodebuten "Government Music". Ved denne anledningen var han naturligvis backet av LP, og man fikk også høre låter som "Zombies", "Thief" og "Long Arm Of The Law" fra deres album (skaff deg det, gjør det!) "Modern Day City Symphony". I tillegg låter som "Ring Snuten", "Hallo" og "What Are You Afraid Of?", henholdsvis fra to av deres sideprosjekt Sedlighetsroteln og The Casual Brothers (tolveren deres er i hyllene nå!).

Og for en glimrende liveact kvartetten er. Om det så er noen av de nevnte låtene, eller Promoes "Freedom Fighters", "Big In Japan" eller "Government Music", går de glimrende beatsa rett i magen, hoftene og nakken. Med tanke på at de faktisk er tre mann på mikrofon, er de også imponerende sammenkjørte. Det virkelig svinger og smeller fra mikkene, og rimene er i tillegg svært gode, og ordene noe hele det utsolgte Rockefeller sannsynligvis kan relatere til på en eller annen måte. Kanskje ble det en anelse mye snuteforakt denne gangen, men hei, sannheten må fram (?).


Da amerikanske rappere til stadighet har en tendens til å ikke dukke opp på konserter (sist var det Big Daddy Kane på Quart Festivalen blant annet), var det opplagt gledelig at en både energisk og inspirert Xzibit tok turen innom. De tre kvarterene han hadde satt av til oss var intet mindre enn fabelaktige.

Storslått og pompøst innledes den lille timen som skulle vise seg å bli noe av en fest for de som hadde fått seg billett. Oppslutningen blant publikum vitnet både om kjennskap til materialet og at de virkelig likte hva de hørte. Det er ikke hver gang det er konsert på Rockefeller at tilsynelatende alle hender er i været, i hvert fall ikke krysset som en X, i hvert fall ikke hengende over samtlige galleri-rekkverk. Heller ikke hver gang at tilropene fra publikum er omtrent like høye som det vi hører fra scena. Og i går var det nok av volum å få...

Med Ras Kass i ryggen (som også fikk tatt en egen låt og et par vers) høvlet Xzibit av gårde. Lyden betydelig skrudd opp etter Loop Troops sett, og beatsa både tyngre og hardere. Stemningen stod i taket fra før, men da "LA Times" satte i gang, begynte det virkelig å koke. Klassikeren "Papparazzi", akkompaniert av uttallige lightere i lufta og et hinsides driv og flyt fra scena, var nærmest rørende, og det ble stadig varmere.

Det er nok ikke til å komme bort fra at mange har oppdaget mannen via samarbeid med Dre, Eminem eller Snoop de siste par åra. Xzibit er ikke dårligere enn at han tar det til etterretning, og en versjon av "What’s The Difference" fra Dres siste album ble en realitet. Til stor begeistring selvsagt.
Da han et par nummer senere avsluttet med singelen "X" fra sitt siste album "Restless", var det ikke mange som var misfornøyd.
Xzibit ville ikke hatt problem med å fylle et sett til med hverken like bra låter eller driv, men det trippelkvarteret som hadde vært, var likevel så konsentrert, intenst og fokusert at ingen skal hevde at det ikke ble valuta for pengene. Jeg gynger fortsatt for svingende!


Les også
- Looptroop/MBMA


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish