Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
D12 + Outsidaz, Rockefeller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 30. august, 01] Kommer Eminem, kommer Eminem? De fleste lurte nok, og mange måtte nok gå skuffet hjem. D12 dro likevel lasset gunstig uten Slim, men det var ikke all verden å rope hurra for. Outsidaz var i det minste litt morsomme... 5/10


Før den tid hadde Big Paulie spilt opp godlåter fra platespillerne, og før der igjen stod Whimsical og Definite på scena. Undertegnede stod dessverre i kø utenfor Rockefeller da det fant sted, men etter sigende låt Whimsical sprekere på mikken enn noen gang, og Definite kan jo som kjent vanligvis levere varene også. Vi får garantert høre de kara igjen om ikke for lenge.

Outsidaz er, som de fleste forhåpentligvis har fått med seg, ute med debutlangspilleren "The Bricks" nå. Det flertallige crewet gjør en skikkelig jobb både der og på deres forrige syv spors-utgivelse "Night Life", men denne kvelden så man bare tendenser av det samme fra de av dem som var med. I hvert fall når det kom til fokuseringen. Under en intervju-seanse tidligere på kvelden var Young Zee og Pace Won allerede rimelig bedrugget, og det hadde nok blitt en og annen happy-sigg før de gikk på scena også.

De kan såvisst rocke mikken, de kan såvisst underholde, men denne gangen var det bare ved et par tilfeller at de faktisk evnet å kjøre det virkelig tight. I hvert fall sammen.
Altfor mye vrøvling, altfor mye knarkfokusert publikumsfrieri, og altfor få tilfeller av faktiske låter. Det holder ikke å kjøre et vers, for deretter å avbryte med gunner-simulator hvor uendelig mange ganger som helst.
Få dem for all del hit igjen, men på en mindre klubb, og med en viss begrensning på ganjatilgjengeligheten. I hvert fall dersom det skal gjøre at de roter seg bort.

Dirty Dozen fortsatte selvsagt pillekjøret også. Hvor mye lenger det er særlig underholdende for andre enn folk under 16 med vridd opposjonstrang, er meg et mysterium. De holdt uansett fokusen omkring musikken bra. Men der hvor Outsidaz hanglet på fokusen, hanglet D12 på trøkket. Selvsagt tok det delvis av da "Shit On You", "Pimp Like Me" og "Puple Pills" kom over anlegget, men ikke nok. Det er ikke tvil om at D12 fortsatt trenger Eminem, både fordi han er en god rapper og en brilliant entertainer, for det er ikke gjennomgående knallskills på mikken man får fra samtlige andre.

D12 har noen gode låter, de har beats som gjør at du gynger freidig med, men alt i alt holdt ikke den lille timen de serverte på Rockefeller til annet enn en hyggelig kveld. Langtfra uforglemmelig. Med minnet om hvordan Xzibit løfta taket på samme sted et par uker i forveien i bakhodet, bleknet dette betydelig.

Men, det er ting å glede seg til fremover også. Lørdag 1. september holder King Size releaseparty på Betong i Oslo med flere gode både graf-, DJ-, break- og rap-navn, det er Good Times-klubb på Agora i Bergen 7. september, Anti-Pop Consortium spiller på So What 10. september, og ikke minst; M.O.P. entrer Rockefeller 22. oktober. Da blir det kalas!

*D12-intervju
*D12 - Devil's Night
*Outsidaz - The Bricks
*Xzibit + Promoe, Rockefeller
*Eminem, SpektrumKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish