Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Whopper, So What!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 27. sept, 01] En time med Whopperpop og patriotiske sunnmøringer gjorde torsdagen til en hyggelig affære. 6/10Whopper ga ut sitt andre album "Takes & Mistakes" tidligere i sommer, og håpet vel med det på å få litt oppmerksomhet. Og det fikk de, men størst var kanskje oppmerksomheten fra pressen, hvor "alle" var enig i at dette var et album som sto til langt mer enn godkjent.

Ålesundbandet har faktisk holdt i hop i nesten ti år, men å si at de nå er husvarme, vil være en aldri så liten overdrivelse. Whopper har en sterk forkjærlighet til indierock, og spiller deretter. Whopper spiller ikke for massene. I alle fall ikke bevisst.


Første låta ut var "Mine Is The Loneliest Of Numbers", et noe underlig valg, med tanke på at introen er flere minutter lang, og låta er en av de minst tilgjengelige på skiva. Det var likevel aldri der problemet lå, for publikum så virkelig ut til å kose seg med Whopper. Det var den til tider dårlige lyden som var noe hemmende. Da gutta serverte "Listen Lennon", var imidlertid noe av problemet løst, og vi kunne atter trekke på smilebåndene.

Da de deretter valgt å følge opp med låter som "Satellites Down" og undertegnedes favoritt "Twentysomething", tenkte jeg at det var ganske frekt å servere alle godbitene først. Men godbitene fulgte på. "Takes & Mistakes" er en godbit av en plate, og resten av konserten kunne fort ha blitt det også.

Whopper er et samspilt orkester som kan kunsten å produsere gode poplåter. Likevel mangler de noe elementært når de entrer scenen. De småsure koringene kan selvfølgelig nevnes, men velger man å se sjarmerende på det, faller det pyntelig under indie-sjangeren.

Bortsett fra gitarist og vokalist Anders Bortne, er det lite spilleglede og energi å spore ut av de resterende medlemmene i godt over halvparten av konserten. Det virket derfor forløsende da gruppa spilte "This Is Not A Song" på slutten av settet, hvor i hvert fall Bortne regjerer på scenekanten. En hyggelig konsert, men Whopper kan antageligvis bedre. Ekstranummer ble det uansett.

*"Takes & Mistakes"
*www.whopper.no
*www.sowhat.no


Les også
- Whopper - Takes & Mistakes


Kommentarer fra brukere

Chevy Chase 21/01/2002 - 20:04

Men dette var jo en fin konsert.Artig at den ble anmeldt.Enig med mye av det som blir sagt, men synes hele bandet var utrolig, særlig kompet.Og koringene var perfekte.Litt sure gitarer og hovedvokal.Men, som sagt, komet reddet det hele.Bra whoppers

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish