Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Cumshots, So What
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 11. okt, 01] Dette er mer enn bandet til Kristoffer Schau, det skal være sikkert og visst. Man kan si mye rart om The Cumshots, men denne kvelden på So What dro de på ganske så hardt, og jeg ble iallefall positivt overrasket.Det var duket for release-party på bandets debut-skive "Last Sons Of Evil", utgitt på EMI. En god mengde folk hadde forvillet seg ned i bunkersen vi liker å kalle So What, og det helt sikkert av ulike grunner. Jeg har en bang anelse av at mange ville se front-figur Kristoffer Schau gjøgle på scenen og dra morsomheter i mic'en, men man fikk til min store begeistring heller se et band hvor medlemmene fremhevet seg like mye som sin frontfigur, og her ga de faktisk alt.


Kanskje en uvanlig begivenhet å være vitne til hard metall på So What's lave scene, men enn så mye en positiv opplevelse. Mange kjenner sikkert til Ole Petter Andreassen's mange musikalske bidrag, gjennom band som Thulsa Doom, Black Debbath og nå The Cumshots, og i denne sammenhengen beviser han seg nok en gang som en dyktig låt-skriver. Der Black Debbath kanskje blir neglisjert grunnet tekster og tv-stunts, er The Cumshots, tross sitt "komiske" navn, et mer seriøst band å regne.

En annen gledelig overraskelse er at dette ikke er nok et tamt forsøk på flamme-rock. Her er oppskriften 2 store skjeer Entombed, en te-skje Slayer, strødd på med lyden av "moderne" metall på toppen. Trommeslager Christian Syvertsen er halve showet, der han med harry grimaser og breial fremtoning spiller ræva av de fleste metall-trommeslagere der ute. Og dette er ikke en under-statement. Han er akkurat så teknisk og hardtslående som en god metall-trommis bør være, men har også en "rocke-følelse" som gjør det mindre statisk enn vanlig.

Bandet hadde fra første sekund selvtillit nok til å redde showet allerede der, men det er et par ting som trekker ned. Kristoffer Schau er front-figur, og det er for min del uvesentlig, men Schau sliter litt på vokal-fronten. Han grøvler i vei som man seg hør og bør, men dynamikken i stemmen hans er ikke utviklet nok, og en del av de vokale prestasjoene blir nesten pinlig. Der fyller heldigvis gitaristene Ole Petter Andreassen og Tommy Hjelm ut på vokal-fronten, og redder det litt i land. Det neste og forøvrig siste jeg har å utsette noe på er at Schau bør legge fra seg det lille som er av gjøgleri, for det hadde vært fint å se han på en scene hvor han ikke trengte å gi gaver til publikum (gud vet hva de inneholdt) eller skyte med kruttlapp-pistoler. Bandet er sikkert og tøft nok til å slippe dette.

Uansett, konklusjonen er at The Cumshots absolutt har noe å bidra til en ellers ganske så traust norsk metall-scene, hvor vi trenger tøff metall som ikke tyr til klovne-masker eller liksminke. Forbedrer de et par av tingene jeg nevnte, kan dette slå bedre an enn du kanskje skulle tro. Sprut meg i trynet.


Les også
- Thulsa Doom
- Thulsa Doom - The Seats Are Soft But...
- Black Debbath
- The Flaming Sideburns, Betong
- The Cumshots - Last Sons of Evil


Kommentarer fra brukere

erlend 25/10/2001 - 15:05

posene var helt sikkert ikke ment for urin

mr pants 20/10/2001 - 05:31

My pants are full of butter.

Shere Khan 19/10/2001 - 16:29

Jeg fikk to tyske metal-CD'er fra åttitallet, 'Bygg & Bo'-kassetten, samt en eske med urinposer som jeg testet ut utenfor So What.

Erlend / Anmelder 19/10/2001 - 14:40

jeg er så enig så enig (med henrik og meg selv). Gavene er ikke tøffe nok. hadde de donert bort pentagrammer og skinjakker hadde jeg trodd på det litt mer.

Ripperz_sux 17/10/2001 - 14:33

this site is not so original...
bafa azf qfgh fazg, get it?

Henrik 17/10/2001 - 13:57

Konserten var bra den, men som anmelderen nevener. Drit i gavene. Dette er barnslig. Personlig fikk jeg med meg gartnerhansker for damer og en Frk. Detektiv-bok. Ikke at det ikke er nyttige ting men, det hører liksom ikke hjemme sammen med "the last sons of evil." Takk til Rodriguez for hans innsats.

the nurse 17/10/2001 - 11:23

hey, ripoff of?

the cop 17/10/2001 - 11:15

hey, this site is a ripoff

Lars Lønning 13/10/2001 - 20:51

Finfin konsert synes jeg, selv om jeg ikke var der!

Nils Anders 13/10/2001 - 13:54

Flott anmeldelse av en flott konsert av ett supert band! "Last Sons Of Evil" ruler hardt!!!

rockhead 12/10/2001 - 17:11

den konserten var langtfra så ok som skribenten her skal ha det til. tullerock.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish