Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Motorpsycho, Rockefeller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 18. okt. 01] Motorpsycho er definitivt Norges beste liveband!Det er sjelden man ser et så samspilt band på Rockefeller, men det skjer visstnok hver gang Motorpsycho gjester hovedstaden. Jeg har ikke sett Motorpsycho siden ’97, men den gangen var de også vanvittig bra. Forventningene mine før konserten var derfor skyhøye, men jaggu ble de ikke innfridd også.

Det var nesten fullt denne kvelden, som også var åpen for rockeinteresserte under 18, og bandet begynte forholdsvis tidlig (bravo!). At det var alkoholområde på galleriet skyldes antageligvis at det ville blitt litt for sterk kost for kidsa å oppdage at en av deres helter faktisk har måne. Baard Slagsvold fra Tre Små Kinesere er nemlig nå med som tangentspiller og korgutt når Motorpsycho er på veien.


Konserten varer i rundt 2 timer og i løpet av denne tiden får vi et svært variert sett, med ting fra hele karrieren. Bent, Snah, Gebhardt og Baard er i storform og oser av spilleglede og samspilthet. Midt i konserten får guttene besøk av 4 hundredeler (eller noe sånt) av Jaga Jazzist, for å sprite opp særlig de nyere låtene med hornmusikk. Det funker svært bra der jazzistene kun fungerer som blåserekke, men blir temmelig grelt når de får styre for mye og skape sine egne stemninger. Jeg er kanskje konservativ, men jeg mener definitivt denne gjengen må holdes i tøylene med streng justis, slik at ikke Motorpsycho forvandles til et guffent fusionband som det var tendenser til på torsdag.

Høydepunktene for min del var ”Walkin with J” fra forrige plate og en litt for kort versjon av ”Go to California” fra den siste. Å danse til rock er rett og slett noe av det ypperste man kan gjøre innen rytmisk gymnastikk, og det var det rik anledning til denne kvelden. Motorpsycho har et mer variert uttrykk nå enn noensinne, og det ble bevist til fulle på Rockefeller.

Det er bare å konstatere at Trondheim har noen av de beste bandene her i landet for tiden, og Motorpsycho troner fortsatt høyest i konsertsammenheng.


Les også
- Motorpsycho i musikkens tjeneste...
- Motorpsycho - Phanerothyme
- Motorpsycho, Studentkroa
- Jaga Jazzist, Rockefeller


Kommentarer fra brukere

rolf-inge 22/10/2001 - 12:37

ahhhh, fredagskonsertne var også glimrende. det de får til sammen med de jaga-folka er bare suverent. det burde tydeligvis egentlig vært et og samme band. motorpsycho som regjering!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish