Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
M.O.P., Rockefeller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 22. okt. 01] Mash Out Posse vet sannelig å få det til å rulle! Fra å bli dratt opp på de feteste høydepunktene, ble dessverre antiklimaksene deretter større.Undertegnede gikk svært beklagelig glipp av både albumaktuelle Opaque og Warlocks' oppvarmingssett. Forhåpentligvis byr sjansen seg igjen om ikke altfor lenge, da de som var der i tide ivret etter å fortelle om hvor godt deres nye materiale fungerte live.
Eventuelt får vi vente på 'locks nye album som kommer i november. Det lille man har hørt låter rett og slett suverent. Man gleder seg skal vite.

Tromsøs sønn Lille Gs platesnurring rakk man i hvert fall. Og selv om det var lite å syte over på den fronten var det neppe mange som ble triste da M.O.P. inntok scenen med både brask, bram, fanfarer og fyrverkeri. Det kunne bare gå en vei; rett i magen.


Og det gjorde det, om ikke hele veien.
De åpner med å hisse opp publikum desto mer over instrumentalen til Sunshine Andersons "Heard It All Before". Ikke at det er uhyre viktig, men ettersom den faktisk kledde Brooklynn-duoens stemmer overraskende glimrende, bør det strengt tatt nevnes.
Deretter følger noen tunge metalgitar-riff, og beatsa og heliumvokalen på "Cold As Ice" legges på. Jubelen står naturligvis i taket, det kiler i både mage og ører, og følelsen av organisert kaos er intet annet enn grundig overveldende.

Så, plutselig, er låta ferdig. Selvsagt, men plutselig. Det første tilfellet av plustelig nedtur er et faktum da nummeret både slutter merkelig brått, og særlig med tanke på hvor lite de har å si før neste beat legges. De forsøker seg på å få opp fellesskapsfølelsen ved å relatere til aktuelle terrorhandlinger, og hvordan vi alle er krigere som kan komme sammen under hip hop-fanen uansett religion eller annen tro. Nobelt, men ikke betydelig overbevisende levert, og heller ikke det man er kommet for å høre. Dermed heller ikke noe som hjelper til med å løfte stemningen.

Det er derimot når Billy Danze og Lil' Fame med selskap (av DJ Laze og Tephlon) drar på med blant andre "4 Alarm Blaze", "G-Building", "Warriors" og - som kveldens definitive høydepunkt, nok for både undertegnede og veldig mange andre - "Ante Up", at det koker. Spesielt sistnevnte låt skaper liv og røre selv de hardeste thugsa i salen er nødt til å bli noe tilnærmet rørt av.

I så måte kan man ikke konkludere med annet enn at M.O.P. sørget for en knallkveld. Med et og annet dødpunkt mellom nummerne, men ikke nok til at vi fortsatt klapper litt i hendene.

Nå er det bare å glede seg til november. Guru og Tha Liks; samme sted, nesten samme tid.


Les også
- Opaque - Gourmet Garbage
- Training Day - soundtrack
- X-Ecutioners - Built From Scratch


Kommentarer fra brukere

Galejonas 02/04/2002 - 15:57

Beste konserten noen gang! Hørt på M.O.P siden Firing Squad ble sluppet i 96, og at de i det heletatt kunne komme til Norge var utenkelig! Hadde enorme forventninger til konserten, og den ble enda bedre enn forventa!!! Sinnsykt, ble rørt til tårer (nesten) av den sinnsyke stemningen på Rockefeller. Ikke tvil om at de vil komme tilbake - engang... FirstFamily4Life!

Bisk One 24/10/2001 - 13:51

Bra skrevet! For en konsert. Å se ned på de uendelig mange hodene som bølget rundt der nede var utrolig. Min beste konsert EVER! Cold as Iiiiiice... gåsehud.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish