Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Steve Wynn & the Miracle 3, SoWhat!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 25.10.01] Steve Wynn og hans band The Miracle 3 samlet drøyt hundre entusiastiske tilhørere på SoWhat! i går aftes. To timeslange sett bestående av gamle såvel som helt nye låter ble spilt, til glede for de aller fleste. Stort triveligere poprock-rock skal du lete en god stund etter.Denne mannen har spilt på telecasteren sin siden begynnelsen av åttitallet, i diverse konstellasjoner, antakeligvis mest kjent for sin medvirkelse i Dream Syndicate og Gutterball. I 1990 gav han ut sitt første soloalbum, og har siden den gang rukket å gi ut 11 skiver til. Gårsdagens opptreden beviste, nok en gang, at han fortsatt er istand til å levere varene rett hjem. Og godt er det.

Man kan undres over hvorvidt det er mulig å være så produktiv uten at det går ut over kreativiten i selve låtmaterialet. Steve Wynn klarer i alle fall det de aller færreste klarer; å lage gode låter som varer. Og mange av dem, også. Triveligheten ved musikken er gjennomtrengende og svært tilstedeværende, og man kan ikke annet enn å stå med et godslig smil om munnen når man hører at det også holder live. I all dens enkelhet treffer den både i bredden og i dybden.

The Miracle 3 er også ved hjelp av sin dyktige samspilthet med på å understreke kraften i de enkle låtene. Herunder bør også nevnes den kvinnelige trommeslagerens unike trommeteft. Det er særdeles sjelden men hører en jente som virkelig kan slå, uten at hun er en jævla premenstruell fitterocker av den grunn. Hun er rett og slett fabelaktig flink. (Et spark til samtlige kvinnelige musikanter som tror de er tøffe bare fordi de eier en gitar og tre Hole-skiver: Hør på DENNE jenta, dere).

Med fare for å gjenta meg selv vil jeg si at dette var en kveld i trivelighetens tegn; en hyggelig aften med god musikk, god lyd og god stemning. Wynns sårt sure gitarsoloer gir også musikken hans akkurat det lille ekstra som er påkrevd for å gjøre særpreget akkurat passe tilgjengelig og tilfredsstillende.

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish