Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Nitin Sawhney, John Dee
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 30. okt, 01] Nitin Sawhney er en av de ypperste aktørene innen den nye bølgen av etniskfarget elektronisk musikk. Det var derfor en spent anmelder som trådte over dørstokken på John Dee tirsdag kveld. Og glad var han, da han senere gikk ut igjen. 8/10Sawhney hadde, gudskjelov, med seg et skikkelig band. Mannen er jo musiker, ikke dj, men man kan aldri helt vite "hvor live" artister er på scenen. I dette tilfellet var det ingenting å klage på. Både trommeslager, bassist, sanger, og Nitin selv på gitar og synth, var av toppklasse. I tillegg holdt henholdsvis tablasspilleren og human-beatbox JZ The 001 oppvisninger som ga hakeslepp og spontane utrop. En gjeng med et såpass høyt kvalitetsnivå er jo glimrende i seg selv, og når man tilsetter Nitin Sawhneys brilliante låtmateriale må det jo bare bli en strålende konsert.


Låtmessig var det vel så mye gammelt materiale, som ting fra det nyeste albumet "Prophesy". Det hadde vi ikke noe i mot. På forhånd var undertegnede litt spent på hvor bra låtene lot seg gjennomføre i livesetting, med tanke på den rike produksjon på blant annet nevnte Prophesy. Heller ikke det var noe problem, materialet låt like bra selv om lydbildet var litt nedstrippet i forhold til på albumet.

Publikums respons er jo det beste vitnesbyrd for en artist. Sånn sett kunne jeg nesten gitt kvelden toppkarakter. På de rolige låtene var det musestille, med unntak av et par full idioter som verken greide å holde kjeft eller stå stille, og når tempoet ble skrudd opp var publikum helt med. Dansing, roping, og ivrig klapping ga liten tvil om at ting falt i smak.

Helt til slutt må jeg bare nevne JC The 001s fantastiske oppvisning før ekstranumrene. Kun ved hjelp av stemmen og en mikrofon kjørte han en gjennomgang av utviklingen innen elektronisk musikk på 80- og 90-tallet, snedig tatt på kornet, teknisk perfekt, og med en solid dose humor. Prikken over i´en på en glimrende konsertkveld.Les også
- Nitin Sawhney - Prophesy


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish