Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Cowboy Junkies, Betong
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 3.nov, 01] Behagelig og stemningsfull lørdagsaften med sympatiske cowboyer fra Kanada. 7/10Det var en opplagt søskenflokk-Timmins og noen andre musikere som entret scenen på Betong sent lørdagskveld. Før det hadde oppvarmingsbandet Over The Rhine skapt en hyggelig atmosfære. De fleste fra dette Ohio-bandet var da også å finne på scenen under Cowboy Junkies´ opptreden. Og ingenting galt med det.

Det åpnet fengende med ”Hard To Explain” fra Pale Sun, Crescent Moon og vokalist Margo Timmins fant seg godt til rette og avslappet på en barkrakk (gitarist Michael Timmins satt hele konserten) og en blomstervase på et bord ved siden av. Hjemmekoselig. Fru Timmins har en fantastisk stemme og utstråling, og vi får da også en flau tilståelse fra henne: Natta før drømte hun at hun spiste middag med en mann som så passelig bra ut. Hun visste at hun hadde sett han før, men klarte ikke helt å plassere han. Det var ikke Springsteen selv om hun skulle ønske det, men en av gutta fra N´Sync. I følge Timmins var det helt forferdelig fordi drømmer har jo ofte en eller annen slags betydning. La oss håpe for hennes del at denne drømmen aldri får noen betydning. For et mareritt!


Konserten fortsetter med ”Where Are You Tonight?” fra The Caution Horses før vi får ”Bread And Wine” og ”Thousand Year Prayer” fra deres siste plate, Open. Cowboy Junkies befester helt klart sin posisjon i tetsjiktet innen alternativ country-rock. De spiller vakkert og Margo Timmins kommuniserer utmerket med publikum. Hun forteller om hvor godt hun har sovet i en norsk seng, men for et dyrt land vi er, hun prater om cupfinalen i morgen, om Bondevik og nerveproblemer og om hvor takknemlig hun er for at vi alle er her og gjør det mulig for dem å komme til Oslo å spille. Det skulle da bare mangle, Margo, men Cowboy Junkies er et band flere burde kommet for å se og høre. De har holdt på lenge, men etter elleve album forblir de fortsatt litt i undergrunnen. Det tror jeg likevel ikke gjør dem noe som helst.

Etter litt markedsføring av Open henter bandet frem ”Sad To See The Season Go” fra Rarities, B-Sides. Bortsett fra at trommis Peter Timmins mistet stikka skapte låta antydning til taktklapping og dansefot hos utålmodige nordmenn, men det ble noe statisk både på scenen og blant publikum. Ikke før ekstranummerene ”Misguided Angel” og ”Blue Moon Revisited” fra The Trinity Session fikk jeg følelsen av at mange endelig fikk det de hadde håpet på.

Jeg fikk det stort sett hele veien og bortsettt fra noen slappe øyeblikk midtveis i konserten hadde jeg en svært så trivelig kveld med Cowboy Junkies.Kommentarer fra brukere

stian 12/07/2002 - 17:27

akkurat fått hånd av trinity session

jeg skulle ha vært på konserten
det burde ha vært en rose i vasen

kanskje to

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish