Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Super Furry Animals, John Dee
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 22. nov, 01] Super Furry Animals på John Dee i går var en ren musikalsk og visuell nytelse. 9/10Det snodige walisiske bandet er på turné i forbindelse med sin siste utgivelse Rings Around The World. Konserten i går var imponerende på mange måter. Deres solide låtmatriale ble presentert i vel to timer og inneholdt alt fra elektroniske ballader til harde rockelåter med filmatiske opplevelser til hver låt. Gjennom to storskjermer som bakteppe fikk vi curling, fotballkamp, poesi, familitragedier, kampsport, en retorisk Lenin og en komisk vinkling på USAs utenrikspolitiske arroganse (Cubasigarer som raketter). Det meste stemte for SFA i går, bare så synd at ikke flere tilhørende fant veien til John Dee.


Det åpnet oppskriftsmessig med ”Alternate Route To Vulcan Street” fra Rings Around The World. I bortimot en time fikk vi så å si plata i sin helhet, noe som er varierende i seg selv, før konserten tok en litt annen vending og bandets gamle låter ble spilt. Høydepunktene den første timen var utvilsomt ”Sidewalk Serfer Girl”, ”Rings Around The World”, ”Receptacle For The Respectable”, ”Juxtaposed With U” og ”Run! Christian, Run!”. Her var det mange fantastiske øyeblikk.

Den siste timen ble det spilt forskjellige låter fra bandets tidligere utgivelser både på walisisk og engelsk. Denne timen var like kupert som den forrige og derfor ble det aldri kjedelig heller. I tillegg var vokalist og frontfigur Gruff Rhys så sympatisk at han spanderte en øl på en tilskuere og lot noen andre bestemme hvilken låt fra plata Radiator fra 1997 bandet skulle spille. ”Demons” ble spilt med energi og innlevelse.

I en ti minutters avslutning fikk vi alle beskjed om å ikke stole på overmakten som gir fan i oss vanlige mennesker, og bilder av diktatorer og andre selvopptattte maktmennesker vekket nok den tanken i oss alle. SFA er politisk bevisste og opptatt av at vi alle skal være snille mot hverandre og ikke la oss kontrollere og herse med av eliten. Kvelden med dem i går vekket følelser i hele kretsløpet mitt og er en av mine største konsertopplevelser siden jeg som fjortis så Iron Maiden og Antrhax i Drammenshallen.


Les også
- Super Furry Animals
- Super Furry Animals - Rings Around The World


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish