Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Waterboys, Rockefeller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 26. nov, 01] Mike Scotts The Waterboys med ny besetning ga alt for et fullsatt Rockefeller i går kveld. I løpet av to og en halv time spilte Scott og vennene hans nye sanger og gamle klassikere. 7/10Etter en noe forsiktig åpning med tre akustiske låter ble det mer tempo fra scenen etter hvert. Mike Scott så ut til og trives veldig godt. Den evig unge folkerockeren ga alt hele tiden og fremførte nye og gamle låter med innlevelse og energi. ”The Whole of the Moon” var akkurat så bra som vi hadde håpet. Låta fra This Is The Sea fra 1985 fremstår fortsatt som en av The Waterboys´ mest kjente og beste låter. ”Don´t Bang the Drum” fra samme plate ble fremført i ny versjon. Med bare piano og en engasjert Mike Scott fungerte det utmerket.


Du vet jeg ikke liker deg på grunn av kroppen din, på grunn av håret ditt, på grunn av sexen, men at jeg liker deg for den du er, hvisket Scott til et lyttende publikum. Likevel gjorde han det klart at han også likte disse tingene, men at han prioriterer litt annerledes.

Fra Scotts første soloskive spilte han tittelsporet ”Bring Em All In”. Denne akustiske plata er absolutt på høyde med det beste av The Waterboys, og derfor burde han også spilt fantastisk vakre ”She´s So Beautiful” fra samme plate. Finere og sårere låt skal du lete lenge etter. Der fikk jeg sagt det også.

Kveldens siste låt, før bandet fortjent ble klappet tilbake av et usedvanlig patriotisk publikum, var Fisherman´s Blues. Naturligvis skapte denne låta enorm stemning fra både scene og gulv, men så er det jo også en av bandets aller beste låter og plate.

Tidligere i høst ga bandet ut sanger som ikke fikk være med på Fisherman´s Blues, og første ekstranummer, ”On My Way To Heaven”, var fra nettopp den plata. Det er banjogospel på høyt nivå, og at den ikke er med på Fisherman´s Blues sier mer om plata enn om låten. Som avslutning fikk vi en utvidet versjon av ”This Is The Sea” før bandet takket og bukket for oppmerksomheten i håp om et snarlig gjensyn. Det er jeg helt enig i.


Les også
- The Waterboys - Too Close To Heaven


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish