Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Hives
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rockefeller, Oslo, 27. jan, 02] Med sin ekstensive turnering har The Hives rukket å bli nærmest for Norgesvenner å regne. Samtidig har de blitt jævlig tette live, og i går var det rett og slett en fryd for alle sanser å se dem. 9/10Det er noe helt spesielt med en kar som gjentatte ganger utbasunerer hvor fantastisk bra de er fra scenen, og som til de grader utstråler rockearroganse og total overleggenhet ovenfor sine lyttere, fans og øvrige publikummere. Det blir fort en fin balansegang mellom det å gå skikkelig på tryne som "den virkelig store idioten" og det å bane deg vei inn i historiebøkene ved siden av, eller i rekken bak, Mick Jagger, Johnny Rotten, Ian Brown eller Liam Gallagher.


Howlin' Pelle Almquist greier det bra. Humoren ligger på i tykke lag samtidig som det oser show og rollespill, og det finnes vel ikke tvil om at musikken best framføres på akkurat denne måten; nemlig med full overenskomst mellom lytter og entertainer, at musikken er Gud, og alle vi andre undersåtter som kan lite annet enn å bøye oss i støvet for den eneste ene.

Det finnes liksom ikke tvil etter hvert som gutta lirer av seg den ene glimrende punkrockperlen etter den andre; "Main Offender", "Die", "Allright!", "Supply & Demand", "Outsmarted", "Here We Go Again", "Hate To Say I Told You So". Bare gamle grinete Akersgate-journalister greier ikke å se at dette er punkens redning. De spiller fett, kler seg pent og øser på med alt som finnes. Og det funker.

Men, de burde kanskje kunne spille noe lenger enn 40 minutter...


Les også
- The Hives - Main Offender
- Øyafestivalen, fredag 10. August
- Camaros - Crank 7
- Ditt nye favorittband


Kommentarer fra brukere

me 24/04/2002 - 17:59

i don't know what any of this means, and you don't know what i mean either!!!
fakfidpol forjvds dfgnbk;w w gvbmlf dfgjb

Mikken 30/01/2002 - 10:21

The Hives er uendelig mye bedre enn det de ikke presterte på rockefeller. Om de er nytenkende driter jeg i - kake er jo godt selv om det ikke smaker nytt hver gang.

el_tomaten 29/01/2002 - 14:01

hives var bedre på øya enn på rockefeller. det er feil som yatzi mener, at de bare er en gjeng fjoller, men nytenkende er de ikke og hører klart bedre hjemme på en scene enn på skive.

yatzi 29/01/2002 - 13:44

kanskje dagbladet ga en firer fordi de faktisk veit hva de snakker om. en firer fordi de er erfarne, smarte og oppegående, og faktisk skjønner at hives er den tristeste svenske-hypen ever? en gjeng nerdeposere som kun kopierer det rocken har gjort før dem. bedre. er det noen svensker som skal ha honnør, så er det hellacopters eller nomads, de har i hvert fall vist tendenser til egentenking. hives er bare en gjeng fjoller.

Bingo 28/01/2002 - 14:46

Dagbladet ga en firer, det viser at skribentene deres er gamle, dumme og triste. Anders Grønneberg, CC Cowboys-reject, er en idiot.

Anette 28/01/2002 - 14:03

Det var fantastisk på Rockefeller i går! Takk kjære Hives for en fantastisk aften! Jeg må si meg enig at konserten var alt for kort, i alle fall når de hadde med så få låter fra Barely Legal.

Petter 28/01/2002 - 14:01

Den beste konserten noensinne!!!!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish