Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Apoptygma Berzerk
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rockefeller, Oslo 14. feb] Det nye albumet "Harmonizer" er rett rundt hjørnet, og Apoptygma Berzerk er igang med ny Europa-turnè. Torsdag kveld sparket de fra seg på velkjent vis og til stor jubel. 8/10Det må kunne sies å være en smule merkverdig at norske Apoptygma ikke har fått mer oppmerksomhet her hjemme enn det de har. Etter tre studioalbum, samleplate og liveutgivelser er det alikevel forholdsvis få nordmenn som har fått opp øya for dette knalltøffe bandet fra Fredrikstad. Ute i Europa og i USA selger de nærsagt i bøtter og spann, og har også oppnådd høye plasseringer på de alternative listene. Men selv etter ti år i gamet, kan Apop ennå ikke skilte med det store gjennombruddet på hjemmebane.


Når Apop i disse dager legger ut på nok en Europa-turnè, er det med et rykende ferskt album på innerlomma. ”Harmonizer” er planlagt utgitt i slutten av februar, og på konserten torsdag fikk vi for første gang høre mye av det nye materialet. Spenningen var naturlig nok stor blant publikum, mange lurte nok på hvordan ”nye” Apoptygma Berzerk ville låte. Og ikke overraskende kunne vi konstatere at bandet har videreutviklet sitt beinharde technosynth-sound, fremfor f. eks. å gå tilbake til tidligere gotiske inspirasjonskilder.

Stefan Groth, som er det kreative geniet i Apoptygma, har tatt med seg tre musikere på sin ”World Harmony Tour”; En frekk trommis, en rocka gitarist og en glad keybordist. De viser seg å være et svært samkjørt band, og helhetlig låter det svært profft. Stefans vokal er bedre enn tidligere, og showet i seg selv er spektakulært. Lys, lyd og videoeffekter sitter perfekt, og salen er full av glade mennesker i alle varianter.

Etter at support-band Echo Image har fullført et halvtimes sett, setter Apoptygma igang med sitt energiske show. Den nye musikken låter en anelse mer kommers en vi er vant med, uten at det har noen negativ betydning. Heftig technorytmer med en vokal som både er trist og glad på samme tid, og synth-melodier av den helt uimotståelige sorten. Fra den nye platen fikk vi bl. a. høre ”Unicorn”, ”OK, Ann” og selvsagt den ferske singelen ”Untill the end of the world”. Sistnevnte låt er forøvrig spådd å kunne bli en hit her hjemme, men det får tiden vise.

Apop innkluderte selvsagt også en mengde eldre låter, til stor glede for et fullsatt Rockefeller.
”Deep red”, ”Love never dies”, ”Non stop violence” og ”Stitch” var noen av disse. Dette er låter som sitter som skudd, og som publikum vet å sette pris på. Flere låter fra albumet ”Welcome to earth” låt dessuten spesielt bra denne kvelden. ”Eclipse”, ”Kathy’s song” og ”Starsign” ble fremført i et inferno av lyd, lys og andre effekter. Publikum var i ekstase, bandet i storform og Rockefeller utviklet seg til et eneste stort party.

”World Harmony Tour” pågår ut mars, og albumet ”Harmonizer” er forhåpentligvis ute den 25. februar. Singelen ”Untill the end of the world” er i salg nå.


Les også
- Zensor - Bunker
- Industriell kveld på John Dee


Kommentarer fra brukere

anita 19/02/2002 - 20:06

Apoptygma er bare råbra!!Elsker starsign...og kathys song...!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish