Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jeff Tweedy (Wilco)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Blå, Oslo, 25. feb, 02] Jeff Tweedy kom alene til Blå i går for å promotere Wilcos nye plate "Hotel Yankee Foxtrot". Med en passelig ustemt Gibson-gitar, et munnspill og sin egen velkjente stemme fremførte han noen nye og noen gamle låter. 7/10Det var stille og rolig på Blå i går. Tweedy spilte og sang rolig (nesten hele tiden) og publikum var musestille gjennom hele konserten. Er det vanlig å bli overrasket over at folk som har betalt penger for å se en konsert faktisk står rett opp og ned og lytter? Jeg ble det i hvert fall i går, og tror faktisk jeg har blitt det før også hvis jeg tenker meg om. Det er kanskje bare jeg som er rar, men i går hadde jeg lyst til å klappe alle som var der på skulderen å si Takk skal du ha.


Selv om kutt fra Wilco´s nye låtmateriale er å finne på nettet, er de ikke like offentlig for alle. Likevel er det liten tvil om at "Hotel Yankee Foxtrot" viderefører genialiteten spesielt fra "Summer Teeth fra 1999". Dette fikk vi tydelig bekreftet gjennom Tweedys fremføring i går. Med en stemme som hører hjemme i baklomma til Elvis Costello og sjarmerende gitarspill
krydret med munnspill, og Tweedys litt arrogante (han virket hyggelig også - ikke det) og ironiske væremåte, var dette en kveld som ga tydelig mersmak på Wilco fra både plate og scene. Det begynner å bli en stund siden "Summer Teeth" nå gutter.

Som tilhører blir jeg, gode låter til tross, enda mer begeistret når band eller artister fremfører låter jeg har hørt før, har kjennskap til og gjerne kan assosiere hendelser fra livet mitt til. ”She´s A Jar” fra "Summer Teeth" er et godt eksempel på det. Det må jo være en av verdens fineste låter med verdens fineste munnspill (Sigmund Groven, gå hjem og vogg!). Og det kunne virke som om flere hadde samme følelsen som meg. Også ”A Shot In The Arm” var et høydepunkt, men her vekkes riktignok minner som må leses mellom tekstlinjene. Høres det ut som jeg digger den plata?

Det var en kort, men nydelig opptreden fra Tweedy i går. Jeg kunne gjerne gitt han flere poeng, men velger å la han og resten av bandet ha noe å gå på, for etter 10 låter og 3 ekstranummer takket han for seg og sa sees i mai. Det kan du gi deg faen på vi gjør, Jeff.


Les også
- Konsert for en landminefri verden


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish