Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
FuturKultur pres. Funki Porcini
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[28.02.02, Blå Oslo] En kveld som ikke helt levde opp til forventningene, uten at Ninja Tunes-artisten Funki Porcini selv kan klandres så veldig mye for det. Litt skuffende, men absolutt verd turen. 6/10
På forhånd hadde jeg forventet meg stinn brakke og kø rundt hjørnet, slik det har vært tidligere når kvelder i lignende musikalsk landskap har blitt arrangert. Den gang ei.

Da vårt følge ramlet over dørstokken et sted mellom ti og elleve, var det svært så glissent i lokalet. Blå har jo også mye plass, dermed merkes det godt når publikumstilstrømningen ikke er så stor. På scenen drev karer fra det fremadstormende dj-kollektivet Elektromonika og varmet opp det lille som var fremmøtte tilskuere. Gutta gjorde en god jobb, selv om de som sagt ikke hadde så mye å jobbe med.


En stund seinere kom endelig Funki Porcini på, og kveldens andre overraskelse var et faktum. Mannen så ut som en middelaldrende, fetladen postmann med svett hår og briller, ganske fjernt fra det bildet jeg hadde dannet meg av mannen. Selvfølgelig har det ingenting å si for mannens prestasjoner, men det var jo morsomt å få bekreftet nok en gang at utseende/fremtoning ikke har noe å si i forhold til musikalske ferdigheter. Samt at jeg er et ganske forutinntatt menneske, men det er en annen historie. Uansett, han satte i gang, til spredt applaus fra salen. Det kunne jo ikke bli stort mer. Settet begynte ganske rolig og jazza, men gikk raskt over til litt kjappere, funky ting. Nå begynte salen å fylles opp mer også, og de tre som standhaftig hadde danset alene foran scenen siden begynnelsen fikk selskap av flere lettbeinte mennesker.

Funki Porcini spilte et variert og knalltøft sett, som vekslet fra jazz og funk til rå drum ´n´ bass. Det fenget som faen, og da gjorde det ingenting at mannen egentlig ikke kan å mikse for fem flate øre. Likevel så det ut som den rolige og folketomme starten hadde satt en liten stopper for enkeltes festform, litt for mange satt og hang over bordet med en lunken halvliter i hånda (jeg var vel egentlig én av de), og responsen kunne vel gjerne vært bedre.

Både Funki Porcini og Elektromonika-dj´ene gjorde veldig mye og av ganske lite denne kvelden, og skal ha all ære for det. Så får vi håpe at folk vet sitt eget beste neste gang noe lignende skjer på Blå eller andre steder.Kommentarer fra brukere

fk 05/03/2002 - 12:18

FulturKultur er en ny månedlig torsdags klubb på Blå (siste hver mnd.). I framtiden vil vi ha navn som Barry Aswort og Up, Bustle & Out (måtte avlyse nå sist), så ja vi håper folk vet sitt eget beste og kommer. Levis er med som sponsor/samarbeidspartner.

ps: man kan og følge litt med på www.futurkultur.net hvor vi prøver å oppdatere hva som skjer, her kan man og skrive seg på en mailingliste dersom ønskelig.

Party animert 04/03/2002 - 12:40

Hva er FuturKultur for noe a? Ekke det en sånn derre Levis greie?

Funki Porcini er fett, synd det skjer så jævlig mye fett i Oslo om dagen, jeg får jo ikke med meg alt som skjer. Takk for at dere i Propaganda opplyser oss ass, det setter jeg dollarpris på. Serriøst....

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish