Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Looptroop/MBMA
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rockefeller, Oslo, 30. mars, 02] På torsdag kveld stoppet plyndringstoget på Rockefeller. Barn i alle aldre var tilstedet når MBMA og Looptroop viste at svensker kan mer enn å gå sakte på ski. 7/10Hip-hop er, som alle vet, synonymt med kniver, problemunger med tusjer og mucho narkotika. Så da er det vel bare rettferdig at en overdimensjonert ape med walkietalkie sjekker absolutt alt jeg har i lommene mine før jeg kan bevege meg innover på Rockefeller? Bra jeg ikke tok med revolveren, LSD tablettene og malekosten min….

Lokalet var nesten fullt, med alt fra gamle Looptroop-fans til unge damer med altfor mye sminke og ekstra trange bukser. Litt av det ene og litt andre, helt greit egentlig. Hyggelig stemning ble det i hvert fall, mye bevegelse foran scenen og mer alkoholinntak på galleriet.

DJ Large sørget for at blytunge beats fylte opp Rockefeller. Fornøyde hodebevegelser spredde seg raskt, og økte i hastighet og dybde når første act kom på scenen. Organism 12 og Chords var helt enkelt the shit. Organism minte om en skandinavisk utgave i Necro, men med mye bedre flow. Chords er en person å holde kikkerten på, han imponerte både på svensk og engelsk.
MBMA fulgte opp energien med et sett som var mye bedre enn hva de presterte forrige gang de var i Oslo. Organism, Leo og PSTQ har alle kompliserte flows, men denne kvelden bomma de ikke på en eneste takt. Vi fikk servert materialet fra eldre MBMA utgivelser og fra soloprosjektene til Organsim og PSTQ. Henda gikk opp i været og fra side til side…

Nå var egentlig jeg mer enn fornøyd, men til dessert fikk vi en av de viktigste gruppene i Skandinavia. Looptroop får deg alltid til å heve glasset i musikalskekstase, samtidig som du blir fôra med alle de riktige meningene. Jeg hadde betalt hundre spenn bare for å se Promoe utføre step-aerobic iført en hel gul outfit. Han er like funny som han er en rå MC. Men alt var ikke bare fryd og gammen…Noe av det engelske materialet fra Looptroop- og Promoe skiva ble litt rustent fremført. For å si det sånn: de sleit litt med de høye tonene. Looptroop har alltid vært kjent for å være et eminente på engelsk, men jeg synes de fungerer langt bedre på svensk. De hadde et par riktige bangere på svenska, samtidig som de hadde en del fantastisk sære låter. Jeg vil ikke frata deg moroa ved å oppleve det, så pass på å få med deg Looptroop neste gang de smugles over grensa.

Plyndringstoget var i full effekt og sørget for at folket på Rockefeller forlot lokalet svette og med tilfredsstilte smil midt i trynet. Ikke en fantastisk konsert, ikke en dårlig konsert, men absolutt valuta for lommepengene. Svensker er ålreite.


Les også
- Xzibit + Promoe/Loop Troop
- HÄRLIGT! - Ruben på Hultsfred
- Organism 12 - Bakom kulisserna
- Promoe - mann med meninger


Kommentarer fra brukere

shoorda 03/12/2005 - 19:03

emmanuell och houman har gjort en fet låt ingen gömd inget glömd besök siten www.rinkeby.nu/emmanuell enjoy

supreme 06/03/2002 - 12:34

det var fett att lira i oslo! hoppas ni va nöjda... vi kommer tillbaka i september med en ny platta! yo! supreme looptrooprockers

Schatten 05/03/2002 - 12:59

topp doggzzzzzz..... dere skal ha for den as bajar

eas 02/03/2002 - 18:48

bra saker

svensker ER menesker. 02/03/2002 - 18:02

det var en sinsykt rå konsert:)de som ikke har vært på konsert med dem burde absolutt skaffe seg en bilett......loop troop 4 life..spesielt promoe..stå på..:)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish