Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Orange Goblin, Grand Magus, Roadsaw - So What
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 10. mars, 02] Trippeldose ørkenrock på So What søndag, og det ble i meste laget selv for denne garvede støvrockeren. Når det er sagt var det absolutte høydepunkter, særlig når endelig goblinerne kom på scenen.7/10Støvet lå tjukt nede i kjelleren på So What denne søndagskvelden. Det var mange som var ute å luftet hår og skjegg for første gang på lenge, og gravalvoret var til å ta og føle på da Grand Magus entret scenen.
Grand Magus høres ved første ørekast ut som en blanding av Black Sabbath fra den tida Ronny James Dio var sanger, Masters Of Reality og Soundgarden. Men det blir raskt klart at denne sammenlikningen er i overkant vennlig mot de svenske gutta. For vokalen til Janne (som er mann) kan likne noe på den til Chris Cornell, men den er langt fra like kraftfull og faller raskt igjennom, og kompet er tungt, hardt og Sabbath-aktig, men gutta er dverger i det musikklandet hvor Black Sabbath er giganter, og sist så er Grand Magus som stonerfenomen ikke i nærheten av å være så varierte og melodiske som Masters Of Reality. Dermed blir dette nesten-grunsj, fattigmanns-doom og billig-stoner.


Neste band ut var Roadsaw, med den ikke helt karismatiske vokalisten Craig, som ser ut som en litt sliten, rockerutgave av Per Heimly(!). Bandet har holdt på i ti år, uten at de helt har greid å slå igjennom, og vi så mye av grunnen på søndag. Det blir litt mye innpakning og lite substans for å si det sånn. Det er akkurat som om gutta tror at musikken blir litt mer variert ved å gjenta en haug bannord mellom låtene.
Dessuten er vokalen til Craig en total rippoff fra vokalisten i Cheap Trick, uten at det nødvendigvis er et pluss.

Dermed var det behagelig å endelig se Orange Goblin komme på scenen. Min overraskelse var relativt storda jeg så at det var de samme gutta som vi hadde overtatt bordet til. Et kjapt blikk rundt i lokalet fortalte meg da også at en vesentlig del av publikum er de tre respektive band og deres ledsagere.
Hvilket i seg selv er arltivt trist fordi det tross alt er tre hardt arbeidende og tross alt dyktige band som sto på scenen denne kvelden. Orange Goblin vil jeg til og med påstå er veldig bra.

Og de leverte varene.
De oppfører seg, ser ut og snakker som et britisk heavy metal band fra tidlig 70-tall, og det funker. Den tunge og energiske vokalisten Ben Ward, tydelig med et visst antall øl innabords, serverte rocken, fint dandert av musikk fra 30 års rockehistorikk og selv de mest beskjeggede gutta i salen fikk rockefot. Isolert sett var det en konsert som kunne ha snust på en åtter eller kanskje en nier, men de kom for sent til å hindre at i hvert fall denne anmelderen hadde latt to timers sammenhengende og temmelig enslydende rock, ødelegge for noe av nintrykket. Men alt i alt var det en fin kveld, og jeg ble noe forundret over at det var snø og blåst utenfor, ikke gold ørken og støvskyer.


Les også
- The Ricochets + Camaros
- Fu Manchu, Rockefeller


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish