Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Svenska Akademien + Martin Hontvedt
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Radio Nova Festival, Oslo 12.03.02] Andre dag på Radio Nova Festival ga oss strålende oppvisninger fra flinke folk, men ble smått skjemmet av beskjedent oppmøte.Først ut var Svenska Akademien, tre unge gutter som hadde fortjent mye mer oppmerksomhet her til lands. Med sin knalltøffe hip hop ispedd passende doser reggae/ragga elementer, burde disse gutta kunne fenge adskillig flere enn de rundt 200 fremøtte publikummere. Svenska Akademien lot seg ikke hemme nevneverdig av halvtom sal, og kjørte et fin-fint show. Tight, solid, og med masse sjarm. Og responsen var så overveldende som den kunne bli med så få tilskuere. Sørg for å sjekk ut disse både på skive, og eventuelt live i Norge seinere en gang. Noen må jo snart ta ansvar for å skaffe de en skikkelig spillejobb her til lands!


Etter at Svenska Akademien tilslutt fikk gå av, etter at publikum hadde kommandert de ut igjen til et par ekstranummer, var det Martin Horntvedt sin tur. Han er vanligvis en av medlemmene i godbandet Jaga Jazzist, men kjører også sin egen sologreie som er ganske så annerledes enn det han gjør sammen med resten av Jaga-familien (eller skal man si slekta?).
Med et visuelt eksepsjonelt sceneoppsett, bestående av stort sett alt butikken Arngrens kan tilby av neon og blinkende lys, dro han i gang sitt meget særegne sett. Vanskelig å beskrive, men en mellomting av Aphex Twin og Merzbow (japansk støykonge) bringer oss kanskje litt nærmere. De vanskeligst tilgjengelige delene av settet inneholdt mye improvisering, mens han mot slutten roet ned litt og lot de drønnende beats´a holde på litt lenger uten avbrudd. Publikum digget også Hontvedts show, selv om det også her var knappe femti stykker foran scenen (og halvparten av de var medlemmene i Palace of Pleasure).

De heldige som hadde tatt turen til Betong fikk altså to strålende, og svært forskjellige, oppvisninger. Dessverre måtte Propagandas utsendte dra før Palace of Pleasure kom på, veldig synd siden gjengen er intet mindre enn en av Norges beste liveband.

I kveld er det Håkon Kornstad Trio, Dingobats, og den eksentriske finnen Jimi Tenor som står på plakaten. Det burde vel friste? Stedet er Betong, dørene åpner i åttetida.


Les også
- Svenska Akademien
- Merzbow/Jazzkammer, infernalsk støy


Kommentarer fra brukere

kurt 14/03/2002 - 11:58

martin rocks!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish