Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
CDOASS, The Mormones og Amulet
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 14. mars, 02] Energi og råskap da Amulet ga alt på Betong under Radionova-festivalens fjerde dag. 9/10Et halvfullt konsertlokale med halvfulle studenter o.a ventet spent på Norges nykronede livekonger. Amulet ble årets by:Larm band og har fått velfortjent god kritikk for sin vitalitet kombinert med et solid låtmateriale.

Først ble vi sånn passe varme i hode, skulder, kne og tå av snodige svensker i CDOASS, med småpsykedelisk og skeiv punkrock, og enda mer snodige nordmenn i The Mormones. Med fussbass (og vokal) og et slagverk bestående av en skarptromme, en stortromme, en gulv tam-tam og en stor ridecymbal rocket mormonene seg gjennom 10-11 låter på ca. 25 minutter.


Så var det endelig klart for Amulet og bare opptellingen til trommeslageren ga deg tydelige signaler på at her er det energi og råskap vi snakker om. Og det ble det så absolutt. Det oser iherdighet av bandet fra start til mål og når lyden fikk satt seg etter et par låter, var alt enkelt og greit en ren nytelse. Det er første gang jeg er på en konsert innenfor denne sjangeren (progressiv, skateboard-punk om du vil), men det var i hvert fall ikke siste. For sjelden har jeg sett slik intensitet og fyrighet av folka på scenen som det jeg så i går. De gir rett og slett mer enn alt, og når det i tillegg ikke bare serveres høy lyd og fussgitarer, men også låter som slår deg over ende, ja, da kan ikke jeg annet enn å la meg begeistre. Det er samtidig godt å vite at landet vårt besitter slik kunnskap slik at ikke all energi må hentes fra våre naboer i Sverige. Nå er det ikke like ”harry” å kjøpe The Hives som det er å kjøpe kjøttboller og baconskiver, men det er tilfredstillende å vite at energien også er blant oss. For meg var dette en ny opplevelse, en opplevelse jeg er glad for å ha opplevd. Amulet er rett og slett så jævlig tøft at det nesten fristes å si: ”Hold Norge rent, kast søpla i Sverige”. Men jeg skal passe meg for kjekkaseri og slike ting for svenskene har mye bra og har mer erfaring, men det er Amulet som for tiden ruller.


Les også
- Amulet


Kommentarer fra brukere

Suppe 29/04/2002 - 21:23

The Mormones spiller rævva av Amulet uansett.

erlend 18/03/2002 - 10:01

hehe. jonas - var det første trommeslaget så tight? :)

flassen

Jonas/ amulet 18/03/2002 - 00:13

Hvordan visste du at jeg hadde 43 i IQ?
Sees på quart a....

E.666 15/03/2002 - 16:38

Vermicelli, din uttalelse faller så totalt på sin egen urimelighet at du setter dumhet i perspektiv! Måtte du forvises til å nektes all konsertgang for all evig tid, med unntak av Titano-festivalen! Å kalle Amulet for et dårlig liveband er like intelligent som å Johann Mühlegg sympatisk! Skam deg!

vermicelli 15/03/2002 - 16:27

torgny amdam er antaglivis det nærmeste en kan komme til en syngende gorilla med pannebånd!!!
det er forjævlig hvor dårlig amulet er live i forhold til hvordan de kunne ha vært om noen av dem hadde hatt mer en skostørrelsen sin i IQ!!!


Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish