Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Muse, Rockefeller
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Oslo, 10. april, 02] Det startet som et fyrverkeri av sutring, sint melankoli og vakker klagesang, deretter ble det ganske kjedelig før det til slutt eksploderte. 7/10


Jeg var akkurat i ferd med å snu pendelen tilbake mot høyeste score da det plutselig gikk opp for meg at det ikke ble noen ekstralåter.

Jeg har tidligere vært inne på at en perfekt konsert aller helst bør bygges opp som en god bok. Lytteren må settes i stemning fra første stund, og allerede etter et par tre låter bør man ha kommet med et par gode plot, eller i dette tilfellet hits. Deretter kommer det vanskelige partiet. Hvordan holde intensiteten og spenningen oppe, men ikke ødelegge for avslutningen som må være grandios. Deretter lar man publikum rope seg inn til en finale som skal feire kvelden, musikken og livet. Muse greide to av fire ting nesten perfekt i går, men det holder ikke. Og det var dårlig gjort og forlate et publikum som trodde de skulle få se mer.

Men det startet jævlig bra. Og egentlig sluttet det jævlig bra. Og de spilte det som var av bra låter, så det skal ikke være lov til å klage.


Les også
- Muse - Origin Of Symmetry
- Muse


Kommentarer fra brukere

wooopah 21/10/2003 - 20:37

kitty wu var support i ÅR ja.. ser du på årstall snakka de om konserten i fjor.. Men forøvrig.. konserten i år rocka villt :D Folk var klin gærne og jeg har blåmerker som bevis, men perfekt plassering og perfekt band gjorde alt verdt det.. ære være bellamy!

jay 17/10/2003 - 13:32

Det var danske kitty wu som var support

obla-di 17/04/2002 - 21:27

Tonje: du kom backstage? ooh, heldig du :) vi dro for tidlig så rakk d ikke :/ hvordan kom dere inn på nachpielet forresten? ehhmm hum.. (jeg høres ut som en groupie her.. hMFR)

Andreas 14/04/2002 - 23:16

Oppvarmingsbandet het Zornik såvidt jeg husker.

Bannan 14/04/2002 - 21:58

Veldig artig denne konserten ja.. som godeste lasse kristoffersen sier, så rocka denne konserten helt vilt. men ærlig talt da mann... en terning har bare seks sider.

Anette 13/04/2002 - 22:08

det var nok ikke Feeder, gitt... De hadde med feeder sist de var i Oslo, men jeg ville ikke kalt det support... Har funnet ut at oppvarmerene het Zornic... Hvis noen andre lurte...

Badehette 13/04/2002 - 18:01

Tror Feeder var support. Har gitt ut seks album. Det siste heter Swin.

Tonje 13/04/2002 - 15:30

Dette var bare en av de største musikkopplevelsene i mitt liv! Det tok heeeeeelt av! Dessuten var jeg med bandet på nachspiel bak scenen etter konserten! De var utrolig greie å snakke med! Fikk kos...!

Anette 12/04/2002 - 23:04

Jeg er den heldige eier av verdens største badehette etter at jeg fikk en av ballonger med meg hjem... Men jeg leter desperat på nettet etter navnet på oppvarmerene. Trodde jeg skulle huske det, men der tok jeg visst feil! Noen som kan hjelpe meg?

Lasse Kristoffersen 12/04/2002 - 16:12

Jeg syns det rocka helt vilt. Det tok fulstendig av. Det eneste som var litt å trekke for var at det ikke ble no ekstranummer,,,, men det var en fet slutt for det. Med balonger å masse folk....... terning kast 12.......

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish