Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Thomas Rusiak- Blå, 15.november
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
En multimann som svensken Thomas Rusiak, skulle man vel egentlig tro også kunne dra i gang et publikum skikkelig. Han har tidvis utvist kløpperske fingre fra produsentstolen, og sitt eget album, men live denne kvelden var det sjelden noe satt som det skulle. Hanglende vokal og oppstykket instrumentering sørget for at det ble både lite helhetlig og skakt. På den måten som ikke er sjarmerende.Man kunne her tatt opp alle debatter om musikalsk purisme, men vi gjør det enkelt. Undertegnede taler gjerne ikkepurismens sak, og det har Rusiak også gjort. Hør bare albumet hans, ¿Magic Villa¿, som er en fantastisk blanding av funk, blues, rock, men med diverse hip hop-uttrykk i bunnen. Håpet om en like frisk oase fra scenen på Blå var da sterkt, men Rusiak og hans fire manns sterke band lyktes ikke i særlig grad.

DJ, gitar, orgel og trommer, med Rusiak på vokal entrer scenen. Tunge gitarriff og piskende trommer spiller opp, og Rusiak henger seg med. Så godt han kan. Ingen av musikerne treffer hverandre, Rusiak bommer stadig på rytmen, og det ser ut til å falle fullstendig sammen allerede fra start. Men det hjelper heldigvis. Til tider får de det virkelig til å rocke, for dette er først og fremst en rockegig, men det låter allikevel sjelden som et band. De forskjellige uttrykkene skiller seg i forsøket på å blandes sammen, og igjen befinner seg en grøt av sjelløs rock med tafatt rap.

For Rusiak er langtfra noen ypperlig vokalist. På plate låter det som regel greit, til tider fantastisk, men denne kvelden er det ikke spesielt hensettende. Når han synger blir det oftest bare intetsigende breking, som en svak utgave av Liam Gallagher. Rappingen renner bare ut, uten hverken flyt eller presisjon. Den som utviser imponerende evner på noe vis, er DJ Vietnam, som på et instrumentalt nummer, utviser scratchskills og mikstalent så hårene står i nakken. Her lykkes også møtet mellom hip hop og tung rock særdeles godt, og publikum får et groovy, men hardtslående høydepunkt.

¿Featherweight¿, Teddybears Stockholms ¿Rock ¿n¿ Roll Highschool¿ og selvfølgelig ¿Hiphopper¿ avslutningsvis, er alle låter vi gjerne hører om og om igjen. På Blå fikk derimot disse aldri publikum til å koke i særlig grad. Kvelden ble aldri mer enn en lunken oppvisning i halvveis utførelser av hardrock krasjende med usjarmerende rap, men med små høydepunkt i rykk og napp. Thomas Rusiak, er kanskje fortsatt Sveriges coolest, men da må han holde seg i studio i fremtiden. I hvert fall inntil det blir mer krutt enn som her.
3/10Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish