Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Mick Taylor All Star Bluesband/Jetsurfers
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Lørdag 26.11.00, Rockefeller.


Mick Taylor viste seg fra sin bedre side lørdag, og leverte et sett som oste av spilleglede og god gammel bluesrock med enkelte elementer av Stones.


7/10
Kveldens show startet med et forholdshvis tett bygdesett av norske
Jetsurfers. Grei ståpå bluesrock med høy harryfaktor og forsøk på fellesklapp som for så vidt funka greit mens vi ventet på skredder`n selv.

Mick Taylor entret scenen rett før midnatt -passe sving og uformell. Lyd og lys satt som det burde og dermed var ex-Stonesgitaristen i gang med kveldens sett. Stort sett var låtene basert på eget solomateriell, gamle Muddy Waters/Fred Mcdonald standard bluestunes, samt et par Stones smakebiter.

Det svingte fett fra første stund. Skreddern var i godslaget, fete slidesoloer og blueslicks som fikk meg til å tenke på mannens storhetstid som artist: Taylor spillte en særdeles viktig rolle på Stonesklassikerne Let It Bleed(69), Sticky Fingers(71), Exile On Main Street(72), Goats Head Soup(73), Its Only Rock`n Roll(74)og ikke minst deltok han på den legendariske "Altamontfestivalen" i 1969 hvor Hells Angels myrdet, voldtok og torturerte deler av et alt for stort publikum som var stinne av dårlig San Fransiscosyre
spesiallaget av kultpersonligheten Stanley Owsley. Mick Taylor deltok også på Stonesroadmovien "Cocksucker Blues" fra 72. Verdt og sjekke ut!
Med alt dette medbrakt i ryggsekken, samt års misbruk av kong alkohol og fetter Hest, var det en utrolig oppegående Mick Taylor vi fikk høre i kveld, mannen oste spilleglede gjennom hele gigen og det ble også et ok ekstranummer etter at vi fikk høre en syra jam basert på stonesklassikkeren "Cant you hear me knockin`" fra 1971. Absolutt høydepunt for undertegnede.
De 350 oppmøtte svingte seg mens flashbacksene haglet jevnt og trutt mellom licksene til Taylor. Tross antydninger til en norsk versjon av Hippiehelvete virket det som om 68-generasjonen koste seg over at mannen denne gang var hakket stødigere både musikalsk og på saltstøttene (les: beina, red anm.)sine!

Alt i alt en hygglig blueskveld for gitarronkere, nostalgikere og
virrerafser. Forøvrig anbefales det å sjekke ut Stones` backatalog fra perioden 69-73.
vel blåst.Kommentarer fra brukere

mr.T 13/05/2002 - 02:04

JETSURFERS ER ABSOLUTT IKKE ET BLUESROCK BAND!!!HVIS DU IKKE HADDE DUPPA AV MED PIPA I KJEFTEN UNDER OPPVARMINGSBANDET SÅ HADDE DU KANSKJE FÅTT DET MED DEG.JETSURFERS LÅT MEGAFETT!!DET GIKK KANSKJE FOR FORT FOR DEG?? ANG. SKREDDEREN ( HAR ALL RESPEKT FOR MANNEN,GIGA FAN AV ROLL.STONES)SÅ DRO DET GANSKE KJAPT UT I PIPE BLUES AV EN MEGET PINEFULL ART.DET ER GREIT MED VARIASJON I LÅTENE MEN DET VAR IKKE MYE AV DET HER.ETTER HVERT SÅ KLARTE JEG IKKE Å SKILLE DEN ENE GITARSOLOEN FRA DEN ANDRE. DET ER PLASS TIL MANGE FETE LÅTER I UENDELIG LANGE GITARSOLOER.DESSUTEN BURDE DU SJEKKE HISTORIEN OM "ALTAMONTFESTIVALEN"LITT BEDRE! VEL, JEG VEIT IKKE HVA SOM ER MEST HARRY: COWBOYHAT OG ROCK N ROLL ELLER 15-20 MINUTTER MED GITARONANI???HAR SETT JETSURFERS VED FLERE ANLEDNINGER OG JEG TRUR AT SKREDDER`N MÅTTE HA SYDD OM DRESSEN HVIS HAN SKULLE HENGT MED DISSE GUTTA!!!JETSURFERS KAN SEES LØRDAG UNDER ÅRETS BLUES OG ROOTS ROCK FESTIVAL PÅ HELLERUDSLETTA.DIT SKAL JEG!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish