Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Ark/Euroboys
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Rockefeller Torsdag 7.12.00


Søta bror, i visse kretser kjent som the Ark, gjorde en udsedvanlig god opening act i går kveld på Rockefeller. Euroboys fulgte senere opp og leverte et solid bevis på at de er å regne med også i framtida.
Kledd i hvite faggotgensere entret de norges feteste klubbscene med en stor del av publikum i sine slimete og vulgære hender. Det virket som om So What-gigen tidligere i høst hadde gitt mersmak hos "nordbaggarna". Det godt over halvfulle publikummet lot seg rive med av Ola Salo & co`s velregisserte glamshow. Låter som "Echo Chamber", "It takes a fool to remain sane" og ikke minst "Laurel Wreath" gjorde at mange følte at de stjal showet, og hadde det ikke vært for frontfigur Salos`til tider meget slitne cateringkropp, så kunne nettopp det ha skjedd. Ekte utavskapet bop-pop på svensk drabantby-hvis:fuckin`tilsamans?


Det var deilig da Eurogutta entret podiet med "All of my money" fra siste skiva. Første store Oslo-gig med den nye besetningen og det gynget fett da lyd og lys satt seg litt bedre utover i settet.
"Filadefia" låt litt svakere og uinspirert i introdelen, men vi ble revet med da Schreiner snudde skuta i mellompartiet og vi ble med ett bergtatt av ensemblets jamming og posing.
Rent scenografisk og musikalsk var det veldig fengende, med nye folk på bass, tryneorgel, samt annengitar, virker det som om bandet har fått ny giv - de er blitt ondere i alle deler av uttrykket, sceneshowet er også blitt vesentlig skevere. Synd at trommis Anders Møller ikke fikk sitt kontraktsfestede trommepodie. Noe han konsekvent har hatt på siste Søtabrorturne`sammen med The Ark. Store deler av låtmaterialet var naturlig valgt fra siste skiva, -med andre ord mer rock`n roll ispedd overbevisende fet vokal fra Schreiner og perkusjonist Christer Engen.
Mot slutten av konserten fikk vi en kul versjon av "Scarborough
Fair"-tradlåta som Euroboys har gjort til et spesiellt mesterverk. Det gjorde heller ikke noe at Schreiner kicka inn nytt gir og ga oss en smakebit av "Black Fez"! Med ett var vi over på "1999 man", en killer av en låt som drar skinnet av de selv mest ihugra krautrock-entusiaster, selv Tyske Amon Duul ville utelatt sauerkrauten neste helg hadde de bevitnet dette seige, amorøse
og makabre riffvidunderet av en låt!
Euroboys er etter undertegnedes mening et av de fetere bandene nå for tiden - de er rimelig kompromissløse i låtskrivingen-konseptet blir bredere samtidig som det faktisk til tider er brukbart utilgjengelig for mannen i gata. Både på skiva og live beholder de sitt skeve konsept. Etter et trelåters fyldig encore sa de farvel for denne gang, det er faen meg ikke lenge til vi ser dem på Last Train i romjula, ta med Sauerkrauten, akkeviten og dama til bestekompisen så er du og jeg sikre på at jula blir en deilig, bondsk versjon av danske "Festen".Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish