Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Redman og Method Man
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Rap-stjernen Redman fra New Jersey lanserer nytt materiale både på popscenen og på filmlerretet. I sistnevnte spiller han med Method Man fra Wu Tang ClanI april slipper ringreven Reggie Noble alias Redman sitt femte solo-album "Malpractice". Populære produsenter som Erick Sermon og Rockwilder har levert låter på albumet, som også byr på gjesteopptredener fra Saukrates, Method Man og funk-veteranen George Clinton, skriver plateselskapet DefJam i en pressemelding.

Plateselskapet Universal lanserer trolig "Malpractice" i Norge mandag 2. april.

Redman er en del av kollektivet rundt Def Squad, med Erick Sermon og Keith Murray. Han ga ut sitt første album "Whut? Thee Album" i 1992. Begge de forrige albumene til rapperen, "Muddy Waters" og "Doc´s The Name", solgte til platina i USA.

Rapperen legger ut på Europa-turné sammen med De La Soul i sommer, men det er foreløpig uklart om stjernene besøker Norge.

Lager dop-komedie


Stjernen jobber i tillegg med en komedie sammen med kollegaen Method Man fra Wu-Tang Clan. Forrige måned startet innspillingene av komedien "How High", der Redman og følgesvennen Method Man spiller hovedrollene. Tittelen stammer fra deres tidlige hitlåt fra 1995. Bob Dylans sønn regisserer, mens Danny DeVito produserer filmen via sitt selskap Jersey Shore Productions.

Filmen handler om to marihuana-frelste kamerater som blir superintelligente når de røyker en spesiell type marihuana. De begynner å studere på Harvard-universitetet, men går etter hvert tomme for det magiske stoffet. Kompisene må stole på sin egen kløkt for å gjennomføre studiene.

Rapperne står selv for manuset og ideen bak filmen. De to spilte hovedrollene i komedien "P.I.G.S." fra i fjor. "P.I.G.S." handler om to kamerater som må ty til noen ufine knep for å skaffe seg penger til å kjøpe marihuana. Når de får politiet etter seg kler de seg ut som nonner og flykter.

Method Man hadde en mindre rolle i storfilmen "Cop Land" med Robert De Niro og Sly Stallone. Han har også spilt i filmer som "One Eight Seven", "Black and White" og "Belly". Begge rapperne er aktuelle i plateselskapet Def Jams påkostede dokumentar "Backstage". "Red" og "Meth" ga i 1999 ut suksessalbumet "Blackout".

OrigoKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish