Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Rapimperie-konge Suge Knight løslates
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Skandaleomsuste Marion "Suge" Knight er snart på frifot. Sjefen for plateselskapet Death Row Records prøveløslates i sommer.Den fryktede Death Row-bossen og gjengmedlemmet Suge Knight slippes ut på prøve 9. august etter flere år i fengsel i Oregon. Musikkbransjen i USA tviler imidlertid på at Knight vil få samme innflytelse på musikkbransjen som han hadde på Death Rows storhetstid, skriver nyhetsbyrået Reuters. Knight soner en dom på fem år for overfall og brudd på prøveløslatelse.

Suge Knight ble skutt i hodet da han satt i samme bil som Tupac Shakur da sistnevnte ble drept i Las Vegas i 1996. Han er kjent som et av medlemmene av den rødkledde Bloods-gjengen i Los Angles. Knight ble løslatt på prøve i 1996, men arrestert igjen for å ha sparket ned et medlem av den rivaliserende og blåkledde Crips-gjengen på et hotell i Las Vegas. Dramaet på hotellet skjedde kun timer før Tupac Shakur ble skutt og drept.

Suge Knight har blitt arrestert ni ganger for vold. I 1992 ble han tauet inn for å ha banket opp to artister som benyttet seg av kontortelefonen. Rykter sier at Suge samme år truet NWA-medlemmet Eazy-E til å overtale kollega Dr. Dre til å forlate Ruthless Records. Dre var forøvrig medgrunnlegger av Death Row.
Den kjente hvite rapperen Vanilla Ice påstår at Suge for flere år siden holdt ham utenfor en balkong i 20. etasje på et hotellrom. En venn av Suge Knight som skrev tekster til Vanilla Ice’ album "To The Extreme" hadde ikke fått royalty-pengene. Han tvang angivelig Vanilla Ice til å skrive under et dokument som ga Knights venn retten til pengene. Et annet rykte forteller at Suge tvang en kjent musikkprodusent til å drikke urin da han ikke ville fortelle adressen til Puff Daddys mor.

Suge tjener fortsatt penger på Dr. Dre og Snoop Dogg, som har forlatt selskapet Death Row. Det er svært amper stemning mellom Suge, Dre og Snoop.

Fengselsfuglen åpnet tidligere for gratis nedlasting av Snoop Doggs kommende plate "Tha Last Meal" på sine hjemmesider Deathrowrecords2000.com. Albumet ble gitt ut av det rivaliserende selskapet No Limit Records.

Han ga i fjor ut platen "Chronic 2000" for å stikke kjepper i hjulene til Dr. Dre. Knight hadde snappet opp at Dre hadde tenkt til å bruke den. Dr. Dre måtte dermed kalle sitt album "2001". Gruppen Dogg Pound forlot også Death Row for flere år siden. For å hevne seg ga selskapet nylig ut platen "Dogg Pound 2002". Gruppen er snart aktuelle med platen "Dillinger & Young Gotti" under bandnavnet DPG.

En gjeng iført Death Row skjorter angrep Snoop og Dre under årets rap-galla The Source Awards. Snoop Dogg som tilhører gjengen The Crips har i følge amerikansk presse ansatt flere livvakter i forbindelse med Suge Knights løslatelse.

Den tidligere rapperen Ronin Ro har skrevet biografien "Have Gun, Will Travel", som skildrer deler av livet til Suge Knight.

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish