Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Rap-veteraner ønsker mer av Tommy Tee
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
De amerikanske rap-veteranene Souls of Mischief bestiller mer av den norske produsenten. Partene gjenopptar samarbeidet fra forrige album.Norges hip hop-gudfar dro i sommer til USA for å spille inn to låter til Souls of Mischief-albumet ¿Trilogy: Conflict, Climax, Resolution¿. Tommy Tee og de populære vestkystrapperne fant tonen i Hyde Street Studios, der Souls of Mischief ikke hadde jobbet siden debutalbumet fra 1993. Den norske produsenten forteller at gruppen nå har bestilt nye produksjoner til en kommende plate.
- Souls var svært fornøyde med låtene vi gjorde og etterlyste nye ¿beats¿, så jeg sendte over et utvalg, forteller den norske rap-pioneeren til Origo.


¿Trilogy: Conflict, Climax, Resolution¿ sto klart i butikkhyllene 24. oktober i fjor. Tee sto bak platens stemningsfylte tittelkutt ¿Trilogy¿, samt låten ¿Danglin¿¿. Samarbeidet førte til ytterligere en låt, ¿Lethal Dosage¿, som er klar til lansering i nær fremtid.
Mye tid på MTV
Kjernemedlemmene i Souls of Mischief, Tajai og A-Plus, dannet duoen Syndicate i 1985. Da Ice-T ble kjent med sitt Rhyme Syndicate skiftet de navn til Rhythm & Excellence. De to rapperne møtte Opio og Phesto i 1991 og firkløveret tok navnet Souls of Mischief.
Samme året lagde de låten ¿91 ¿til Infinity¿, som to år senere ble til slageren ¿93 ¿til Infinity¿. Musikkvideoen ble jevnt og trutt sendt på kanalen MTV og sikret gruppen mange fans. Stilen deres var unik i forhold til det meste av rap-musikk fra vestkysten på dette tidspunktet. Souls of Mischief har senere tilnærmet seg den tradisjonelle ¿vestkyststilen¿ stilmessig.
Planlegger Oslo-konsert
Souls Of Mischief er en del av kollektivet Hieroglyphics, som driver plateselskapet Hiero Imperium. Hieroglyphics består også av navn som Del Tha Phunkee Homosapien, Casual, Extra Prolific, The Prose og Pep Love. Tommy Tee driver også sitt eget uavhengige plateselskap Tee Productions (TP).
- Det er interessant å se hvordan de ulike gruppene jobber med Hiero Imperium. De opererer på mange måter som i TP, forteller Tommy Tee.

Tommy Tee sier han ønsker arrangere en konsert med Oaklands-firkløveret i Oslo og samtidig spille inn flere låter med bandet i sitt studio.
OrigoKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish