Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Snoop Dogg: tha Last Meal
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Doggystyle/No Limit/Virgin) Snoop Dogg er tilbake med nytt album på sin nystartede label Doggystyle Records. Ikke så veldig mye nytt, men til tider ganske bra. 6/10


Dette er en mann med mange jern i ilden for tiden. I tillegg til det nye albumet deltar han på Dr Dres ¿Up in Smoke 2000¿, en omfattende USA-turne som skal promotere westcoast-hip hop, og han har også kastet seg over film-mediet med selskapet Snoopadelic Films. Med et slikt navn varer det vel ikke lenge til Oscarprisene begynner å rulle inn¿

En del har sikkert vært skuffet over Snoops musikalske prestasjoner etter debutalbumet ¿Doggystyle¿, som jevnt over var veldig bra. ¿Doggystyle¿ hadde en fin flyt, ikke minst i Snoops rap, som med sin avslappede og samtidig konsise stil, var et friskt pust i en tid da det virket som om alle skulle høres sintest mulig ut. Dette greide han vel ikke helt å leve opp til med de påfølgende albumene. Joda, de hadde sine lyspunkt, men helhetsmessig var det ikke noe å skryte av.

¿tha Last Meal¿ byr heller ikke på så mye nytt, men det fungerer til tider ganske bra. Stilmessig skiller ikke skiva seg nevneverdig fra de foregående, og også på denne er det som regel låtene med litt mer trøkk som låter best. Snoop benytter seg av gjesteartister på de fleste låtene, gjerne en hel haug, og det er kanskje like greit. Det blir fort litt statisk og kjedelig med kun Snoop bak mic´en, men de fleste gjesteartistene gjør en god figur, og trekker opp låtene.

Det ser ut til at ¿The Doggfather¿ kjører resirkulering på rimene sine, det er mye drøvtygging av gammelt materiale her. Han virker i det hele tatt lite inspirert når det gjelder låtskrivingen, noe som er smertelig tydelig i eksempelvis låta ¿Leave Me Alone¿. Her prøver han faktisk noe nytt, nemlig å synge (!), dessverre uten særlig hell. Rimene duger ikke, stemmen holder ikke, og det hele blir bare vås. Da har jeg mer sans for ¿Back Up Off Me¿. Greit nok, en usannsynlig harry allsang-greie (¿ingen banker RBK/I´m a west-coast nigga, so fuck ya´ll niggaz¿), men det er ihvertfall fritt for pretensiøst dill-dall. Andre lyspunkt er ¿Hennesey N Buddah¿, ¿Set It Off¿ med MC Ren og Ice Cube i godt driv, og ¿Lay Low¿ med bl.a. Nate Dogg og Master P.

Konklusjonen blir at dette slettes ikke er så verst, så lenge man ikke forventer seg veldig nyskapende og spennende ting. ¿tha Last Meal¿ er veldig west-coast, men mangler litt av brodden som f.eks. ¿The Chronic 2001¿ hadde, og sliter med lignende problemer som tidligere album fra samme kant. Uansett er det verdt å sjekke ut hvis man har sansen for denne type hip-hop.


Les også
- Babyface - Face2face
- Baby Boy
- Warren G - The Return of the Regulator 2002
- Nate Dogg – Music & Me
- Outlaws - Novakane


Kommentarer fra brukere

mokka 09/04/2002 - 19:55

jeg syntes den cden her var feeet jeg.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish