Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Diverse Artister: The Platinum Collection
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(La Face/Arista/BMG)Superprodusentene og soulpampene Kenneth ¿Babyface¿ Edmonds og Antonio ¿LA¿ Reid feirer seg selv og plateselskapet sitt ved å gi ut denne samlingen av La Faces største hits. Og de har all grunn til å være stolte, for her finner du mange av de beste soul/r&b/pop-låtene fra de siste ti år. 8/10


En litt unødvendig utgivelse for soulbrødre-og søstre som antakelig har disse låtene på album fra før av, men viktig for nyfrelste eller dem som kun er ute etter hitsa.

Den Atlanta-baserte labelen har vært svært viktig innen r&b de siste ti årene, og dermed også amerikansk popmusikk. Her har det vært talent-spotting, dyrking av artistene, og samarbeid som nesten som kan minne om 60-tallets Motown. Deres mest lysende stjerner, TLC, Usher, Toni Braxton, Donell Jones og selskapets nyeste familiemedlem, Pink, står for godbitene her. Her er også Whitney Houston, fra den gang hun var innom La Face og lagde en ikke så innmari bra plate. ¿I¿m Your Baby Tonight¿ faller litt utenom her med sitt veldig 1990-aktige sound.


Men la oss ta for oss høydepunktene, nå. ¿No Scrubs¿ med TLC og ¿You Make Me Wanna¿¿ med Usher er klassikere. Makan til popmusikk skal du lete lenge etter. Donell Jones¿ ¿U Know What¿s Up¿ er en av mine personlige favoritter. En utrolig smooth og dansevennlig låt, med tøff rap fra Left-Eye.

Labeldronning Toni Braxton har fått hele fire låter å boltre seg på. Kanskje som et plaster på såret for konflikten hun hadde med Kenny og LA i forkant av sitt seneste album, en konflikt de for øvrig løste på en svært voksen måte, og alle er nå venner igjen. Mer av slikt i platebransjen! Uansett, du får tre av hennes mestselgende og mest gråtkvalte ballader her, bl.a. den ganske kjipe ¿Un-break My Heart¿. Men det gjør ingenting, for ¿You¿re Making Me High¿ veier opp, og vel så det. Veldig sexy, veldig funky og veldig bra! Ushers ¿Nice&Slow¿ er for øvrig det beste av flere fine ¿between the sheets¿-kutt.

En sterk samling med noen svakheter, men der seks-sju av låtene er så bra at de er verdt prisen alene. Pluss litt blod, svette og tårer.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish