Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Capone-N-Noreaga: The Reunion
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Tommy Boy/Playground) Tilbakekomsten for Queens mest thugged out duo er en begivenhet verdt å få med seg. Rap-stjernen Noreaga er tilbake med Capone, som har sluppet ut av fengsel, og sammen viser de to at C-N-N fortsatt er verdige representanter for Queensbridge soundet som de selv, Mobb Deep og Nas har gjort verdenskjent. 8/10Hvis man blir for komfortabel etter Carl Thomas himmelske intro, er første C-N-N låt ¿Phone Time¿ nok til å skjerpe sansene igjen. Låta er formet som en telefonsamtale mellom Capone som sitter inne, og Noreaga som har blitt superstjerne på utsiden. Flotte, oppdaterte C-N-N-tro beats levert av L.E.S. og artig ordveksling mellom de to, gjør dette til en perfekt førstelåt.

Det er egentlig lite å si på det som følger. I Alchemist-produserte ¿Queens¿ holder Noreaga det nede for hjemstedet: ¿All my life, yo I had to sell drugs/ While you greew up with straight nerds, I greew up with thugs¿. Beaten er mer piano-melankoli, med et pent syngehook som det virker som aldri stopper. For de av dere som fortsatt synes DJ Premier-beaten er høydepunktet på alle New York skiver, vil ikke ¿Invincible¿ skuffe, som er første gang C-N-N er up in D&D med Premo. Premo har ikke justert sin magiske formel denne gang heller, og C-N-N virker som skapt for å rappe over den. ¿Bang Bang¿ med Foxy Brown er også verdt å nevne, hvor Foxy Brown ikke er nådig i sin hatske diss av Lil Kim.


Noreaga går ikke for å være den skarpeste kniven i skuffen, og har måttet tåle diss fra blant annet en høyt respektert MC som Freddie Foxxx. Det skal sies at Noreaga ikke har den tighteste flowen, og heller ikke tekster som stimulerer til økt tankevirksomhet. Riktignok veier hans karakteristiske måte å frasere på, og lett gjenkjennelig stil opp for disse manglene, iallfall i mine ører. Capones stil er mer i tråd med de andre profilerte Queensbridge rapperne og har litt mer komplekse tekster, selv om tematikken er den samme.

Alt i alt er følelsen fra debuten ¿The War Report¿ gjenskapt selv om produksjonen er mer moderne, og denne plata er kanskje til og med jevnere, om kanskje ikke like relevant.


Les også
- Mobb Deep – Infamy


Kommentarer fra brukere

kraaazy 13/12/2002 - 15:02

CNN. d beste albumet fra N.O.R.E og capone. syyykt heavy. like heavy som live on live long

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish