Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The RZA, Big Cap: Wu Tang Mix
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Wu Int/Shellshock) Hip-hop´ens egen supergruppe er ekstra sterkt i rampelyset for tiden, med både denne skiva og det nye albumet ute i butikkene på samme tid. Wu Tang Mix består av ting fra både selve Wu Tang Clan, og også fra deres endeløse rekke av tilknyttede grupper og artister. 6,5/10Den genierklærte produsenten Rza har de siste årene hatt fingrene borti så mange låter og album at han helt sikkert har mistet tellingen selv, og selv om det er noe varierende kvalitet på prestasjonene, kan man stort sett regne med at RZA leverer varene.

Visstnok er dette RZAs mix-tape som har funnet veien til butikkhyllene, og det borger jo forsåvidt for kvalitet. "Wu Tang Mix" har dermed gode utsikter til å bli en riktig godbit, men dessverre blir det ikke helt slik. Misforstå oss rett; her er det flust av godlåter! Og perlene kommer jo på løpende bånd, både velkjente klassikere og litt nyere ting. Låter som "Love Is The Message" (med Raekwon & Cappadonna i uventet party-preget driv), og ikke minst "Authentic" (Ruthless Bastards featuring Inspektah Deck) rocker huset, i tillegg til velkjente klassikere fra Wu Tang Clan-arkivet.


Sjekk også ut den brilliante Sweatah Love, en deilig r´n´b-sak med en himmelsk basslinje og godjenta Tekitha på vokal. Noen navn her er velkjente, mens andre nok er nye bekjentskaper for mange. Et eksempel er MMO, representert her ved to gode låter. Disse gutta hører vi mer ifra.

Det som ødelegger Wu Tang Mix er at det hele skjemmes av en eller annen, muligens Big Cap (lite bakgrunnsstoff å finne om dette albumet), som brøler og skriker hele skiva igjennom, og minner mest om en overivrig gateselger. For å si det pent, det blir særdeles irriterende. "Wu Tang Mix" mangler noe som knytter albumet sammen, i og med at Big Cap ikke greier dette på en tilfredsstillende måte, og noen nye mixer av betydning får vi heller ikke. Miksingen er nærmest fraværende inntil man nærmer seg slutten av plata, dermed sitter man igjen med følelsen av at de rasker sammen en skive for å selge mer av andre skiver.

Wu Tang Clan har alltid snakka mye om at de tar seg av businessen sin, har musikken kommet i andre rekke?

Det er veldig synd, for dette kunne med små endringer fort blitt veldig mye bedre. Et greit kjøp hvis man ikke har så veldig inngående kjennskap til Wu Tang Clan, men det finnes absolutt bedre ting å kjøpe fra samme kant.


Les også
- Ghostface Killah - Bulletproof Wallets (feat Raekwon)
- Wu-Tang Clan - Iron Flag


Kommentarer fra brukere

lillejon 01/01/2002 - 21:48

rza ruler..... skriv mer om wu tang

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish