Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Filmmusikk: Charlie´s Angels
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Columbia/Sony) Charlie´s Angels er en film som jeg ikke skal anmelde (terninkast 3 med Fantasi-terning). På lydsporet finnes mange gamle slagere, samt tidvis forferdelige valg. Det oppsummerer om ikke annet de siste 30 årene av det forrige årtusenets realiteter. En ærlig sak med kort kjøl. Det krenger lett! 5/10Du kan blånekte så mye du vil for at filmen ikke strekker til, men soundtracket! Ja, soundtracket! Det strekker litt til. Og jeg strekker meg litt når Destiny´s Child åpner ballet med fjorårets kanskje feteste singel, ved siden av "Try Again" og "Thong Song", hvor de sistnevnte ikke finnes på Charlie´s Angels. Det er fordi jeg har hørt den mange ganger, og fordi jeg blir glad av å høre den. Glad på en sånn god-strekk-måte.


Og 70-talls låta til Tavares, "Dot" med Destiny´s Child, Sir Mix-A-Lots hip-hop original "Baby Got Back", Hearts udødelige tungvekter "Barracuda", Marvin Gayes vakre "Got to give it up (part II)" og Dee-Lites genuine introduksjon til 90-tallet gjennom låten "Groove is in the heart", ja, det er noen andre valg fra dette radiovennlige soundtracket. Det er ikke så verst? Hvor mange ble det? Syv.

7 av i alt 15 låter er til å ta med under månelampen. De vekker minner, om ikke fra filmen, så i hvert fall fra livet som sådan! Av andre mindre betydningsfulle fragmenter fra denne pengemaskinen finnes discoslageren "You make me feel like dancing", fremført av Leo Sayer, låter fra Spandau Ballet, Aerosmith (huff, huff), The Vapors, Fatboy Slim, Apollo Four Forty og Caviar.

Det man selvsagt kan spørre seg, er hvorfor ikke eksempelvis The Fatback Band er representert! For ikke å glemme Desmond Dekkers "Israelites" i scenen der Diaz bokser foran speilet! Men, men. Vi snakker om et velsmurt maskineri. Goliat, ikke sant. Schysst tänk!!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish