Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Monkees: The Definitive...
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Warner) "Folk & Roll Musicians-Singers For acting roles in new TV series. Running parts for 4 insane boys, age 17 - 21. Want spirited Ben Frank´s types. Have courage to work. Must come down for interviews." The Monkees ble så et faktum. 7/10Sitatet over er hentet fra annonsen i Daily Variety, som i september 1965, etterlyste skuespillere for sin nye tv-satsing. Det skulle omsider bli et av den tidens mest sette tv-program, og også betydelig listeklatrer. Fra å kun være ment som fire unge karer som skulle spille et rockeband, ble The Monkees et av siste halvdel av 60-tallets mest betydningsfulle hitformidlere.

For i stor grad var det hva de var. De skrev ikke noe selv, de spilte i begynnelsen ingen av instrumentene, men var i stor grad bare ansikter som kunne pryde teenmagasiner og sørge for seertall. Slikt skapte selvsagt kontroverser, men også hysteri. Musikk med klare linjer til The Beatles, med elementer av folk såvel som psykedelia, med refreng fengende som kvartettens frisyrer, og humørfylte ansikter for jentenes hjerter - det blir suksess det.


Så var det hele ganske godt planlagt. Skrivebordsdesignet, og med et koppel av dyktige produsenter og låtskrivere i ryggen, var dette rene hitfabrikken å regne. Likevel er ikke alt som ble representer av The Monkees bare fryd. Spesielt når de mer og mer ville gjøre ting på egenhånd, ble ikke alt like godt. Re-uniontøyset på midten av åttitallet er for eksempel rett ut tragisk, sammenlignet med det beste de gjorde på sekstitallet.

For "The Definitive..." er ikke bare et fascinerende musikkhistorisk dokument, men også en reise i noe av den ypperste popmusikken. Her er nok hip shaker-snadder for mange festlige stunder, og når bookleten attpåtil er både morsom og interessant, er det ikke stort annet enn en lite skattkiste. Vel og merke utfylt med gråstein med jevne mellomrom. Artig lell.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish